Advokathuset Nord AS
Gå til

BOLIGSALG: Jasmin Agovic Nordaas og familien har nylig solgt et hus i Mellomlia på Finnsnes. Salget gikk over all forventning. 

Jasmin er storfornøyd med boligsalget: – Gikk over takst

Det tok bare et par uker fra huset ble lagt ut for salg til kjøpet var avgjort.  – Vi fikk rask og profesjonell hjelp fra Advokathuset Nord, forteller Jasmin Agovic Nordaas.

Familien Agovic Nordaas er på flyttefot fra Finnsnes til Stathelle i Vestfold. De vurderte å gjøre boligsalget uten megler, men oppdaget fort at det var for arbeidskrevende.

– Vi oppdaget fort at det var en større oppgave enn vi klarte å takle selv. Vi er begge i full jobb, og har begrenset med tid å følge opp potensielle kjøpere. Vi hadde noen frister som måtte holdes med tanke på jobb, og det var derfor viktig for oss at salget gikk raskt. Ideen med å selge selv, la vi fort fra oss, forteller Jasmin Agovic Nordaas.

 

Fikk gode råd

Da var det viktig å finne en aktør som kjenner lokalområdet godt. Valget falt på Advokathuset Nord.

– Vi sendte dem en forespørsel og fikk raskt svar. Advokathuset Nord er konkurransedyktig på pris, og vi fikk gode råd og veiledning. Det var en enkel avgjørelse. Det viste seg også å være en god avgjørelse, forteller Jasmin.

Les også: Mads og Thomas flyttet hjem og startet egen bedrift. Det har de aldri angret på.

Solgte huset over takst

Huset ble raskt solgt og det til en høyere pris enn takst.

– Det tok bare et to-tre uker fra vi kontaktet dem til huset var solgt. Vi fikk en god pris for huset, og vil nok tippe at bidraget fra en profesjonell eiendomsmegler er av stor betydning. Advokathuset Nord kjenner markedet og de har god markedsføring på objektene de ønsker å selge.

PROFF HJELP: For Jasmin var det viktig å ha en eiendomsmegler som raskt svarer på spørsmål og gir god hjelp underveis i salgsprosessen.  


 

– Hva var det beste rådet du fikk?

– Markedsføring er selvfølgelig svært viktig, men jeg fikk også andre gode råd. Både når det er lurt å ha visning, når det er lurt å legge ut annonsen og svar på en rekke spørsmål. Advokathuset Nord har også stor lokalkunnskap og kjenner til hvem som er eventuelle kjøpere.

Jasmin synes det er trygt å ha en profesjonell partner med i et boligsalg.

– Boligsalg er jo noe av det største vi gjør som enkeltmenneske, og det er godt å ha noen å avklare eventuelle spørsmål og ta avveininger med.

FLYTTER SØROVER: Familien Nordaas flytter sørover i løpet av mars. Derfor var det viktig å få boligsalget raskt overstått. 

 

Støttespiller i lokalsamfunnet

I etterkant av salget er familien svært fornøyd.

– Det er ett ord som kjennetegner Advokathuset Nord, og det er profesjonalitet. Jeg er veldig tilfreds med det som ble levert. Jeg hadde store forventninger og det ble levert i samsvar med forventningene, sier Jasmin.

Jasmin kjente til Advokathuset Nord fra tidligere, etter både uforpliktende samarbeid og som kunde.

– Dette er et selskap med høy kvalitet, både på juridisk bistand og eiendomsmegling. Innbyggerne i Midt-Troms er heldige som har slike selskap i nærområdet.

Han har i mange år vært engasjert i lokalpolitikken, og synes det er et stort pluss at Advokathuset Nord også engasjerer seg i lag og foreninger.

– De er en aktør som har en fin samfunnsprofil. Som engasjert innbygger i kommunen er det viktig for meg. Totalt sett har jeg bare gode ord å si om Advokathuset Nord. De gir rask informasjon, svarer på spørsmål, følger opp og gir gode råd. De kjenner området godt og har en fin samfunnsprofil. Jeg vil anbefale dem på det sterkeste.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.