Senja Caravan
Gå til

MINDRE BOBIL: Senja Caravan er eneste forhandler i Nord-Norge for Megamobil.  

Ny caravanbutikk på Finnsnes satser for fullt på bobiler og campingvogner

Senja Caravan ønsker alle velkommen til å se de siste trendene innen campinglivet. Samtidig har du mulighet til både å gjøre et ekte caravan-kupp – og å vinne flotte premier.

«Korona-sommeren» i år førte til at mange ferierte i eget land, og mange fikk for første gang smaken på caravan-livet langs veiene. Smittevern gjør at den fysiske caravanmessen er erstattet med en digital messe.

– Det er solgt rekordmange bobiler og campingvogner i sommer, og for dem som i år leide og ønsker en permanent løsning, kjører vi nå på med langåpent og mange tilbud i forbindelse med den digitale messen, forteller daglig leder Odd-Sigurd Skoglund.

FLOTT INTERIØR: Megamobil samarbeider med en tradisjonsrik møbelfabrikk, og interiøret er førsteklasses.  

 

Ny type bobil

Senja Caravan forhandler både nytt og brukt, og har merkene Pilote, Hobby, Fendt og nytt av året – Megamobil. Senja Caravan er Nord-Norges eneste forhandler av dette merket.

– Dette er en mindre bobil, som bygges i Slovenia på forskjellige bilmerker. Dette er biler som er gunstig i pris i forhold til mange konkurrenter. Det er et samarbeid med en tradisjonsrik møbelfabrikk som innreder og det er utrolig flott håndverk, forteller Odd Sigurd.

Megamobil er en smalere og kortere bobil, og det er plass til kjøkken, toalett, soverom og stue. Karosseriet er som en original varebil, og man kan kjøre på vanlig B-sertifikat.

– Det betyr at det er enklere å parkere og den kan også brukes som en vanlig bil, som du kan kjøre til og fra jobb. Det er mange bruksmuligheter, forteller en begeistret Odd-Sigurd.

TRENDY: Dagens bobiler og campingvogner følger interiørtrendene og lyse farger er populære. 

 

Flyttet fra Målselv til Finnsnes

Innehaver Odd Sigurd Skoglund flyttet i sommer selskapet fra Bardufoss i Målselv kommune til Finnsnes og Senja kommune. Da var det også naturlig med et navnebytte. 

– Selskapet het Eika-Tronic, og det var opprinnelig et firma som drev radiokommunikasjon. Navnet sa ikke lenger så mye om hva vi egentlig holdt på med, som er bobil, campingvogner og caravan. Dermed ble det Senja Caravan, forteller daglig leder Odd Sigurd Skoglund.

Skoglund solgte også anlegget sitt på Andslimoen, der han hadde to firma. Andslimoen Bil i tillegg til Eika-Tronic.

– Det var for tidlig å sette seg ned hjemme, og siden jeg bor nærmere Finnsnes enn Målselv, så flyttet jeg Eika-Tronic-virksomheten til Finnsnes og byttet navn. 

POPULÆR: Interessen for campingvogner og bobiler øker sterkt, og stadig flere oppdager hvor flott det er å feriere i eget land.  

 

Økt interesse for bobil

Med flere typer bobil og flere som ferierer i Norge, har aldersgruppa for bobil-kjøperne endret seg.


– Flere unge har fattet mer interesse for bobil. Familier med små barn synes fortsatt det er best med en campingvogn, som man kjører til ett sted med. Men når barna blir større, blir bobilen mer og mer interessant. Vi ser også at selv om det er mange eldre som kjøper bobilen, så brukes den også av andre i familien.

Pilote er hovedmerket til Senja Caravan, og den finnes i alle størrelser.

– Det er en flott bil for den som vil ha litt plass, sier Skoglund.

VINN FLOTTE PREMIER: Kom innom Senja Caravan og vær med i trekningen av flotte premier. Du kan vinne en campingvogn, gavekort eller grill.  

 

Mange gode tilbud på caravan-messe

Senja Caravan holder til i Ringveien 10 på Finnsnes, i de samme lokalene som Neumann tidligere var. Her holder de på å innrede butikk, verksted og et utstillingslokale. Skoglund forteller at de ikke er fullt operative før våren nærmer seg igjen.

Den digitale caravanmessen startet sist mandag, og i den forbindelse inviterer Senja Caravan til langåpent neste helg (9.-10. oktober). I messeperioden er det mulig å gjøre mange gode kupp. Myndighetenes retningslinjer for smittevern følges selvfølgelig.

– Besøkende kan for eksempel vinne en ny campingvogn. Alle Hobby-forhandlere i Norge har gått sammen om å lodde ut ei ny campingvogn. Vi kjører også lokale tilbud, og mulighet til å vinne både gavekort og grill her hos oss, sier Skoglund.

Han lover store rabatter både på nytt og brukt.


– Vi bygger om, og skulle gjerne ha solgt alt før den nye sesongen. Dette er et gunstig tidspunkt å handle på, sier Skoglund.


Nye trender

Hos Senja Caravan vil det også være mulig å se på 21-modeller fra Hobby, både campingvogn og bobil og fra Pilote.

– Det er gjort en undersøkelse som viser at mange hadde en positiv opplevelse med sommerens bobil- og campingvogn. Mange fant ut at det er en trygg måte å feriere på, for du har med deg eget overnattingssted og er «alene» uansett hvor du er. Vi har bestilt godvær for de neste tre somrene, så det er en god investering, ler Skoglund.

MYE UTSTYR: Senja Caravan har en godt utstyrt butikk hvor du finner alt du trenger for å nyte campinglivets gleder.  

 

Alt du trenger for campinglivet

Inne i butikken holder Ingvild Lorentsen på å sette ut i hyllene alt som folk trenger for å dra på tur.

– Vi har alt av campingutstyr her. Grill, stoler, pynt, lys, gass og sanitær. Vi får stadig inn nye ting, forteller hun.

Noe av det mest populære er Omnia-ovner, som er spesiallaget for dem som ikke har stekeovn i bobilen eller campingvogna.

– Dette er en ovn som du kan ha oppå gassbrenneren, spritkjøkkenet eller den elektriske kokeplata. Slik kan du bake ferskt brød og kaker, steke fisk eller kjøtt eller lage omelett, forteller Ingvild. 

Lotus kullgrill er også populær og finnes i mange former og farger.

– Det er en røykfri grill, som gjør at du om så kan grille i forteltet!

Caravan-folket er også opptatt av å ha med seg utstyr som både tåler å være med på tur og er plassbesparende.

– Vi har masse utstyr som tar liten plass, og mye kan klappes sammen. Det er alt fra stoler til campingbord, og fra vaskebaljer til kasseroller.

NYE LOKALER: Senja Caravan har nylig flyttet inn i Ringveien 10 på Finnsnes.  

 

Tatt godt imot

Senja Caravan er eneste caravan-butikken på Finnsnes, og forteller at de har fått god mottakelse.  

– Det er mange som er veldig glad for at det er kommet tilbud her, forteller gjengen på Senja Caravan.

Nå gleder de seg til å ta imot enda flere på langåpent neste fredag og lørdag. Klikk her for å se alle tilbudene.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.