DOBBEL PREMIERE: Yngve Torgersen hos Harila på Finnsnes gleder seg til å vise frem RAV4 Plug-in Hybrid og nye Yaris Hybrid.  

Nå er RAV4 Plug-in Hybrid og Nye Yaris Hybrid her!

Med to nye bilmodeller på plass blir det en travel høst hos Harila. 10.-19. september er det Dobbel Premiere, og endelig mulighet for å se og prøvekjøre RAV4 Plug-in Hybrid og Nye Yaris Hybrid.

Denne uken er det klart for premieredager hos Harila. To splitter nye Toyota-modeller er på plass i butikken. Både RAV4 Plug-in Hybrid og Nye Yaris Hybrid har høstet gode anmeldelser i forkant, og det er store forventninger til begge modellene – både hos kunder og de som jobber i Harila.

– Dette er veldig spennende! Modellene har fått vanvittig gode omtaler, så vi håper og tror at mange vil komme innom butikken de neste dagene, sier Yngve Torgersen, selger hos Harila på Finnsnes.

Harila Finnsnes vil ha utvidede åpningstider og lørdagsåpent under premieredagene, sånn at flest mulig skal ha muligheten til å stikke innom for å se premierebilene.

Til topps i VG-test

Nylig fikk RAV4 Plug-in Hybrid en 6-er på terningen i VG, som kalte bilen «Ny sjef i klassen!». RAV4 Plug-in Hybrid fikk toppscore på omtrent samtlige punkter i testen.

RAV4 Plug-in Hybrid går fra 0-100 på 6 sekunder, noe som er uvanlig raskt for en vanlig familie-SUV. Bagasjerommet rommer 520 liter, og bilen har hele 306 hestekrefter. Også har den en elektrisk rekkevidde på 75 kilometer, klart best i klassen.

– Den lange rekkevidden betyr at du praktisk talt har en elbil i hverdagen, og en SUV med svært lavt forbruk når du skal på langtur. Nye RAV4 Plug-in Hybrid er ikke bare kraftig, men også mer drivstoff- og utslippseffektiv enn noen andre i klassen, sier Torgersen. 

Allerede en bestselger

Både i Alta, Tromsø, Finnsnes, Hammerfest og Vestre Jakboselv har Harila merket stor interesse for RAV4 Plug-in Hybrid. De har allerede solgt 100 biler – og det før bilen har kommet til landet. Denne uken ruller de første bilene ut på veiene i Troms og Finnmark.

– Vi vet at veldig mange har ventet lenge på denne bilen. Mange gleder seg til å se- og prøvekjøre bilen, og jeg tror mange vil ende opp med kjøp. Denne bilen vil helt klart stå til forventningene. 

Stor valgfrihet

RAV4 Plug-in Hybrid leveres med sju utstyrsgrader, og gir deg muligheter til å velge det som er viktigst for deg.

– Vil du ha for eksempel ha trådløs lader til telefonen, panoramatak, JBL-stereoanlegg eller head up-display, kan du legge til det. Er du kanskje ikke så opptatt av at bilen skal ha skinnseter, kan du velge det bort mot en lavere pris. Våre utstyrspakker gir deg stor valgfrihet, forklarer Torgersen.  

Helt ny Yaris Hybrid 

Den andre spennende nyheten fra Toyota er helt nye Yaris Hybrid. Yaris har vært med oss siden 1999 og har år etter år vært klassens mest solgte bil. Nå har favoritten blitt ny – både på utsiden og innsiden.

– Dette er en populær modell som alltid har solgt godt i Midt-Troms. Mange her har lang kjørevei til jobb. Yaris-en er en relativt lavt priset bil som er lett å kjøre og billig i drift. Dessuten er den liten og smidig, og rommer mer enn man tror, sier Torgersen.

Nye Yaris Hybrid vil kunne kjøre helt elektrisk over halvparten av tiden i gjennomsnitt. Den vil også kunne kjøre elektrisk i hastigheter opp mot 130 km/t.

Fokus på sikkerhet

Nye Yaris er bygd og utstyrt for å være den sikreste utgaven som er laget. Her har en kompakt «billig bil» fått en rekke førerassistenter, akkurat som de langt dyrere modellene. Du får blant annet et system for kollisjonsvern som gjenkjenner fotgjengere uansett tid på døgnet, samt syklister i dagslys. Bilen har også smart adaptiv fartsholder, skiltlesing og filsentreringsassistanse.

Nye Yaris har et høyt utstyrsnivå på alle varianter. Blant annet er Toyota Safety Sense 2.5, kollisjonspute mellom setene, ryggekamera og ny multimedialøsning med Apple CarPlay og Android Auto standardutstyr for modellen.

Premieredager i butikken

Med Nye Yaris Hybrid og RAV4 Plug-in Hybrid på plass i salgshallene ser Yngve Torgersen for seg en hektisk høst hos Harila.

– Fra Toyotas side forventes det å selge 3000 RAV4 Plug-in Hybrid på landsbasis i 2020. En del av dem havner nok i Midt-Troms, tror Torgersen.

Nå håper han mange tar turen innom butikken de neste ukene for å sjekke ut nyhetene. Harila har også gode kampanjer på modeller som Corolla, C-HR, Prius Plug-in samt flere varebiler.


Velkommen til Dobbelpremiere hos Harila 10.-19. september.

FAKTA

RAV4 Plug-in Hybrid

 

SPESIFIKASJONER:

 • Motor: 2,5 bensin PH Hybrid
 • Girkasse: Automat AWD-i
 • 2-/4-hjulsdrift: Firehjulsdrift
 • Slangvolum: 2487 cm3
 • Hybridbatteri: 355,2 v
 • Systemeffekt: 306 hk
 • Akselerasjon fra 0-100: 6 sekunder
 • Toppfart: 180 km/t
 • CO2 kombinert WLTP (g/km fra): 22 g/km
 • Forbruk kombinert WLTP (l/100 km fra): 1 l/100 km
 • NOx: 2,2 mg/km
 • Tankvolum: 56 liter
 • Bagasjerom: 520 / 1690 liter
 • Egenvekt: 1910 kg
 • Hengervekt: 1500 kg
 • Pris fra: 522.200,-

Nye Yaris Hybrid

 
 • MER UTSTYR & SIKKERHET
 • MER KOMFORT & KJØREGLEDE
 • MER MOTOR & HYBRID
 • MER DESIGN & TEKNOLOGI
 • MER PLASS & FLEKSIBILITET

DESIGN

Yaris passer inn i tiden med et uttrykksfullt design og avrundede former. Bred sporvidde sørger for å holde bilen tett og stabilt på veien. Modellen kommer i attraktive lakkfarger og blir enda mer kraftfull ved valg av to-tonelakk fargekombinasjon.

KUPÉMILJØ

Med et moderne, innbydende og stilig interiør kombinerer den nye Yaris kvalitetsmaterialer og dempet belysning for å skape et kupémiljø som gir trivsel og komfort. Varme i rattet når du trenger det og praktiske oppbevaringsrom foran armlenene er blant detaljene som viser hvor gjennomført denne bilen er blitt.

INSPIRERT TEKNOLOGI

I nye Yaris er det omgitt av dagens teknologi. Med sømløs og intuitiv integrasjon kan du bruke smarttelefonen din via Apple CarPlay og Android Auto. Du har tilgang til 3D-kart med oppdateringer over nettet, fantastisk gjengivelse fra JBL Lydanlegget og et 10" Head Up-display med farger.

Pris fra: 257.100,-

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.