Bil i Nord
Gå til

TIPSER: Viggo Henningsen, salgssjef Bil i Nord Svolvær. 

10 ting du må ha i bilen når du skal på norgesferie!

Okei da – du må kanskje ikke, men disse 10 produktene vil i alle fall gjøre bilferien både morsommere, enklere, tryggere og mer bekvem!

I år er det mange som har byttet ut sydenferien med en ferie i eget land – og da er bilen et yndet framkomstmiddel.

Skal man på bilferie med familien, er det en del ting man kan gjøre for å sikre at reisen blir både tryggere og mer bekvem. Det vet de ansatte på Bil i Nord mye om.

– Skal man på bilferie, er det en hel del ekstrautstyr man kan vurdere, for å få en enda bedre tur, sier salgssjef ved Bil i Nord Svolvær, Viggo Henningsen.

Her er hans utstyrstips for en smidigere bilferie:

  • 1: iPad-holder for baksetet. Holderen fester iPaden til nakkestøtten til setet foran, og kan vinkles til ønsket stilling. I tillegg gir den dere muligheten til å lade en telefon samtidig. Holderen er kollisjonstestet, og oppfyller Volvos strenge sikkerhetskrav. Dette holder barna opptatte, da de kan se på sine favoritter underveis på reisen.

NETTBRETT: En iPad-holder gjør at ungene kan se sine favorittprogrammer under reisen.  

 
  • 2: Sykkelstativ. Satser du på en aktiv ferie? Da kan det være fint å ha med seg sykler! Stativet festes enkelt på bilens hengerfeste.

  • 3: Hundesele. Er familiehunden også med på tur, er det greit med en hundesele. Den festes direkte til bilens sikkerhetsbelte med hurtigkobling. Selen er vattert og komfortabel, og holder hunden i ro i baksetet. Et annet alternativt er å ha en hundegrind i bagasjerommet.

FEST HUNDEN: Reiser du sammen med hunden din, kan det være greit med en hundesele.  

  • 4: Nedfellbart armlen i baksetet med koppholder og oppbevaring. Her kan det lagres små gjenstander, samt holde på plass drikkeflasker eller beger. Denne kan også brukes som bord for kortspill, tegning etc.

  • 5: Beskyttende stålgitter. Et beskyttende stålgitter skaper en sterk, betryggende barriere mellom lasterommet og passasjerene dine. Det er lett å installere og fjerne, og forhindrer at last eller kjæledyr kastes frem hvis du trenger å bremse raskt. Et alternativ til stålgitter er beskyttelsesnett i nylon.

BARRIERE: Et beskyttende stålgitter forhindrer at last kastes frem i kupeen hvis man må bremse raskt.  

 
  • 6: Multimedietilkobling. Med multimedietilkobling kan du spille av musikk, lydbok, podcaster eller annet fra smarttelefon over bilens stereo. Perfekt for å underholde små og store passasjerer underveis.

  • 7: Navigasjon. For å gjøre turen så enkel og smidig som mulig. Navigasjon hjelper deg med å holde deg oppdatert på bensinstasjoner, spisesteder, overnatting etc. langs veien. Her kan du også finne fram til ladestasjoner, om det skulle være aktuelt.

  • 8: Lastesikringsnett. Et praktisk stoffnett som hindrer at lasten beveger seg rundt i bagasjerommet. Laget av et elastisk materiale som gjør det enkelt å laste inn bagasje under nettet.

NETT: Du kan sikre lasten din med et praktisk nett. 

 
  • 9: Takboks. Skulle du ha bruk for mer plass til bagasje, anbefales en takboks.

  • 10: 12-volts uttak for baksetet. For å gi strøm til mobiler, nettbrett og liknende.

– Dersom det er noen som skal på bilferie, og lurer på hvilket ekstrautstyr vi kan tilby, er det bare å ta kontakt, sier Viggo Henningsen.


– Vi i Bil i Nord hjelper gjerne til for å skape en best mulig bilferie for kundene våre!

Finn din lokale Bil i Nord-forhandler her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.