Møbelringen Finnsnes
Gå til

LEDER: Siv Furøy har vært daglig leder på Møbelringen Finnsnes i ni år.  

Siv (42) og kollegaene elsker interiør – og deler gjerne sine beste tips med kundene

Da hun var barn ommøblerte Siv Furøy (42) rommet sitt annenhver uke. Nå hjelper hun og kollegaene på Møbelringen kundene med deres interiør- og møbelutfordringer.

– Jeg elsker interiør, forteller daglig leder på Møbelringen på Finnsnes, Siv Furøy.

– Det har jeg gjort helt siden jeg var liten, og ommøblerte rommet annen hver uke. Jeg elsker å være kreativ, hjelpe venner som gjør om hjemme, male vegger, og finne løsninger. Mye av fritiden min går til interiør – enten ved å leite inspirasjon på Instagram, Pinterest eller i magasiner, eller ved å fikse og ordne selv.

INTERIØR: Siv Furøy elsker interiør, noe som naturlig nok er en stor fordel i jobben som daglig leder på Møbelringen. Også hjemme elsker hun å være kreativ med interiør, samt la seg inspirere av sosiale medier og magasiner.  

 

Før Furøy landet daglig leder-jobben for ni år siden, jobbet hun med interiør i Black Design.

– Da jeg fikk forespørselen om å ta denne jobben, hadde jeg aldri tidligere jobbet med møbler. Derfor tenkte jeg at det ville bli veldig spennende å utvide kunnskapen min til alle aspekter med å innrede et rom.

Flere ønsker hjelp

Interiørinteressen og -kompetansen får Furøy bruk for hver eneste dag på jobb.

– Den bruker jeg både i møblering, og plassering av varer i butikken, pynting av utstillinger, og for å gi kundene våre gode tips og råd.

MANGE VIL HA HJELP: Siv Furøy opplever at flere og flere ber om hjelp når de kommer innom Møbelringen. Kundene kan ha spørsmål om alt mulig innen møbler, interiør og innredning, og de ansatte gjør sitt ytterste for å hjelpe.  

Furøy opplever at det er flere og flere kunder som ber om råd når det gjelder møbler og innredning.

– Da jeg begynte i jobben var det kun en sjelden gang at folk spurte om hjelp – nå skjer det jevnlig. Jeg tror kundene våre har blitt mer bevisst på hvordan de har det hjemme. De ønsker å skape en spesifikk stil eller et miljø i hjemmet, og har ikke bare møbler fordi det er praktisk, mener hun.

Skreddersyr

De ansatte på Møbelringen kan hjelpe kundene med det meste: de kan eksempelvis gi forslag til farger, til interiørstil eller til plassering av møbler.

– Enkelte har for eksempel en sofa de liker, men trenger møbler som passer til. Det kan vi hjelpe dem med å finne. Andre igjen skal kanskje flytte fra hus til leilighet, og trenger nye møbler som passer i mindre omgivelser, sier Furøy.

SKREDDERSYR LØSNINGER: Butikkmedarbeider Ann-Helen Thomassen forteller at de på Møbelringen kan hjelpe kundene med å finne skreddersydde løsninger.  

 

Butikkmedarbeider Ann-Helen Thomassen (50) forteller at de på Møbelringen også kan hjelpe kundene med å skreddersy møbler etter deres behov og ønsker:

– Hvis kunden for eksempel ønsker et spisebord, så kan de selv bestemme hvilken form bordplaten skal ha, hvilken tresort som skal brukes, hvilken farge de ønsker, og hvilke ben bordet skal ha. Vi i Møbelringen kan også komme på hjemmebesøk til kundene, dersom de ønsker det. Da kan vi hjelpe dem med å møblere, og kanskje ser vi løsninger som de selv ikke har tenkt på?

Valgmuligheter

Thomassen mener at Møbelringen betyr større valgmulighet for folk i området.

– Folk i Midt-Troms får et stort møbelsortiment av god kvalitet å velge mellom, samt en rekke ulike stiler. Vi skal ha noe for enhver smak, og inspirere kundene, sier hun.

– Jeg opplever at nordlendinger er opptatte av å ha det koselig og brukervennlig hjemme. Kundene våre er løsningsorienterte, og ofte bevisst sin stil. Da er vår jobb å vise hva vi har å tilby, samt å finne løsninger som hjelper dem.

Masse kunnskap

Butikkmedarbeider Halvard Andreassen (52) har jobbet med møbler siden 1983, og kan hjelpe kundene med de aller fleste av deres møbelrelaterte utfordringer.

– Og det vi ikke vet, det kan vi finne ut av. Vi på Møbelringen er opptatte av å utvise god service – det er alfa omega, sier Andreassen.

KUNNSKAP: Daglig leder Siv Furøy er godt fornøyd med staben sin på Møbelringen - her representert av butikkmedarbeiderne Ann-Helen Thomassen og Halvard Andreassen.  

 

Siv Furøy er godt fornøyd med staben sin, som sammen sitter på en stor mengde kunnskap og kompetanse.

– De fleste på Møbelringen har jobbet her lenge, og har mye kunnskap. Noen er spesielt god på tekniske detaljer, andre på interiør og farge, mens andre igjen er særlig god på stoffer. Sammen har vi bred erfaring, og vi kompletterer hverandre, mener hun.

Nesten 30 år

Møbelringen på Finnsnes ble startet i 1990, og flyttet til Refa Brygge i 1999. Butikken eies av holdingselskapet Myre Holding AS – som også eier Elkjøp-butikken vegg-i-vegg.

ERFARING: Butikkmedarbeider Halvard Andreassen har jobbet med møbler siden 1983, og har med andre ord store mengder kunnskap på feltet.  

 

– Det som gjør at vi skiller oss ut er at vi har et veldig kunnskapsrikt team, et veldig bra lokale på 2000 kvm, som ble pusset opp for to år siden, samt at vi alltid gjør det lille ekstra for å sikre god service, mener Halvard Andreassen.

Furøy tror at det merkes av kundene:

– I løpet av disse nesten 30 årene har vi møblert en stor mengde hjem i Midt-Troms! Jeg opplever at vi har mange kunder som er fornøyde med både møblene og hjelpen de får her, og som derfor kommer tilbake, sier Furøy.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.