Bil i Nord
Gå til

Siv Nina fulgte drømmen og startet sin egen trafikkskole

Etter 19 år som ansatt i Statens Vegvesen startet Siv Nina Lind opp sin egen trafikkskole. Helt siden oppstarten har hun vært frelst av Volvo.

Det hele startet i 2005. Siv Nina sluttet i jobben hos Statens Vegvesen, og startet opp sin egen trafikkskole, som hun ga navnet Siv Ninas Trafikkskole. Skolen tilbyr opplæring i førerkortklassene B, BE og i den senere tid B96.

– Jeg har jobbet alene som trafikklærer helt siden 2005, men godt hjulpet av min ektemann. Han har vært min private sekretær, og bistår blant annet med å ivareta økonomien. I tillegg klargjør han kjøretøyene for bruk og førerprøve, forteller Siv Nina.

For Siv Ninas Trafikkskole går så det suser.

– Vi har mere enn nok å gjøre, og opplever stor pågang fra folk som ønsker å ta førerkortet, sier hun.

STOR PÅGANG: Siv Ninas Trafikkskole opplever stor pågang fra elever. 

 

I årene hos Statens Vegvesen hadde hun flere ulike stillinger, blant annet jobbet hun som inspektør, og som sensor på førerprøver. Den tidligere sensorjobben er en god erfaring å ha med seg i jobben som trafikklærer.

– Hele livet har jeg jobbet med trafikksikkerhet. Gjennom årene mine hos Statens Vegvesen, og som kjørelærer, har jeg et stort fokus på å lære elevene til å ferdes sikkert i trafikken, sier Siv Nina videre.

I tillegg til å være kjørelærer arrangere hun trafikale grunnkurs, mørkekjøringskurs, førstehjelpskurs og har også undervist i valgfaget trafikk på skoler.

Bilen som arbeidsplass

Da eventyret startet i 2005, kjøpte Siv Nina en Renault. Allerede i oktober samme år kjøpte hun sin første Volvo til trafikkskolen. Det har hun ikke angret på.

– Jeg har vært strålende fornøyd med alle bilene vi har kjøpt fra Volvo. Bilen er min arbeidsplass, og jeg er derfor avhengig av å ha et arbeidsverktøy som fungerer og er trafikksikker, forteller Siv Nina.

Som kjørelærer tilbringer hun mye tid i bilen. Da er det viktig at arbeidsplassen er komfortabel. I vår hentet trafikkskolen ut to nye Volvo XC60 2019-modell. Den siste med automatgir.

ARBEIDSPLASS: Siv Nina tilbringer mange timer i bil. 

– På enkelte dager tilbringer jeg mye tid i bilen, helt fra tidlig morgen til seint på kvelden. Jeg synes Volvo XC60 er en utrolig komfortabel bil, og bidrar til at jeg kommer meg gjennom lange dager i bilen. I tillegg er siste generasjon Volvo meget stillegående, og gir en veldig god kjøreopplevelse, sier Siv Nina videre.

Volvo XC60 ble i 2018 kåret til årets bil i verden. Les mer her.

Siv Nina forteller at hun stortrives med sin arbeidsplass.

– Jeg trives med de menneskene jeg møter hver eneste dag, og de utfordringene trafikken gir. Hver dag er ulik, forteller hun.

Etter å ha kjørt Volvo på trafikkskolen siden oppstarten, forteller Siv Nina at hun også kjører Volvo på privaten.

– Vi har overtatt bilene privat når vi har kjøpt ny til trafikkskolen. Med to biler er jeg hele tiden tilgjengelig for kjøretimer, mens den andre bilen brukes til førerprøve, sier Siv Nina.

Sommerkampanje på leveringsklare Volvo!

Elevene skryter

Det er ikke bare kjørelæreren Siv Nina som er fornøyd med kjørekomforten til Volvo.

– Jeg har bare fått gode tilbakemeldinger fra elevene. Elevene føler at det er sikkert å kjøre Volvo. I en Volvo XC60 sitter du høyt over veibanen, og har dermed god oversikt, sier Siv Nina.

Volvo XC60 er kanskje en større bil enn det de fleste er vant med?

– De fleste er ikke vant til å kjøre en så stor bil til å begynne med. Når du setter deg bak rattet fremstår det som en meget oversiktlig bil, og de fleste føler at de har god kontroll over bilen. Den oppleves heller ikke som veldig stor når du kjører, fortsetter hun med.

– Trafikkskolen legger vekt på at elevene skal bli trygge og gode sjåfører, og ha et godt samspill med øvrig trafikk. De fleste elevene består på første førerprøve. Det gir meg en god tilbakemelding på den jobben jeg utfører, forteller hun.

POPULÆR BIL: I 2018 ble Volvo XC60 kåret til årets bil i verden. 

I tillegg til å være fornøyd med Volvo, forteller Siv Nina at hun er veldig fornøyd med oppfølgingen fra Bil i Nord på Sortland.

– Vi har fått en fantastisk service fra Bil i Nord på Sortland. Når vi skulle kjøpe nye biler fikk vi prøvekjøre flere modeller. Da vi bestemte oss for XC60 fikk vi god opplæring i hvordan bilen fungerer. Jeg kan fint anbefale Bil i Nord til alle mine elever, sier Siv Nina.

Bil i Nord har Nord-Norges mest fornøyde kunder. Les mer her.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.