Bil i Nord
Gå til

- Med denne ekstranøkkelen kan du trygt låne bort bilen til yngre sjåfører, sier salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord.  

Nå kan du låne ut bilen uten noen bekymringer

Volvos «Rød nøkkel» gir deg muligheten til å begrense bilens funksjoner, og du kan trygt låne ut bilen til barna.

De fleste har nok kjent på den lille usikkerheten som sniker seg inn når barna i huset kommer og spør om å låne bilen.

I mange tilfeller er høy fart årsaken til alvorlige trafikkulykker, og som et ledd i Volvos fokus på sikkerhet, har Volvo de seneste år lansert «Rød nøkkel». Dette er ekstranøkkelen som gir deg muligheten til å begrense enkelte innstillinger, slik at du trygt kan låne ut bilen.

– Mange i dag kjøper biler for mange hundre tusen kroner og gjerne biler med mange hestekrefter. Når man da låner ut bilen til barna i huset er det viktig å ha fokus på sikkerhet, både for barna og bilens skyld, sier salgssjef i Bil i Nord, Tom Karlsen.

Les også: Bente og Gunnar: Det viktigste er en trygg bil

Nøkkelens funksjoner

«Rød nøkkel» er en ekstranøkkel som ved bruk gjør det umulig for sjåføren å slå av bilens sikkerhetsfunksjoner. Topphastigheten på bilen er satt til 120 km/t, og man vil få opp hastighetsvarsling. 50, 70 og 90 km/t er forhåndsinnstilt.

I tillegg kan man også sette maksimumvolum på høyttaleranlegget, noe som er forhåndsstilt.

RØD NØKKEL: Volvo er opptatt av sikkerhet og denne nøkkelen skal hjelpe deg med det. 

 

– For mange uerfarne sjåfører kan det være vanskelig å følge med på hva fartsgrensen er. Med hjelp av hastighetsvarslingen vil du til enhver tid ha kontroll på fartsgrensen, sier Karlsen.

Les også: Her er bilen som blir Volvos neste suksess

Volvos DNA

I mange år har Volvo hatt et sterkt fokus på sikkerhet, og de er en foregangsbedrift innenfor dette området. Det ligger i Volvos DNA å ha stort fokus på sikkerhet.

– Denne ekstranøkkelen gir kundene gode forsikringsbetingelser i Volvia - som er Volvos egen forsikring, og da slipper man ekstradekningen for ung bruker (under 23 år). Prisen for «Rød nøkkel» ligger på cirka 2000 kroner, så ser man på det økonomiske vil det også være en lønnsom innvestering for kunden, sier Karlsen.

«Rød nøkkel» kan kjøpes til følgende modeller:

  • XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere.
  • S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere.
  • XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og nyere.
  • V60 av årsmodell 2019 og senere.

Bil i Nord har for tiden kampanje på en rekke nye Volvo-modeller. Klikk her for å se tilbudene.

Null-visjonen

«Biler kjøres av mennesker. Derfor er sikkerhet det grunnleggende i alt vi gjør hos Volvo.», sa grunnleggerne av Volvo. Disse verdiene står ved lag, og i 2008 satt Volvo seg en visjon om at fra 2020 skal ingen omkomme, eller bli alvorlig skadet i en ny Volvo.

– Det er heller ikke blitt tatt patent på «Rød nøkkel», da Volvo ønsker at dette skal være en funksjon som flere kan komme etter med, sier Karlsen.

Ta kontakt med en Bil i Nord-forhandler dersom du ønsker «Rød nøkkel».

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.