Bygg i Nord
Gå til

Her kan du finne din drømmebolig på Silsand

I Boligparken Silsand bygges det moderne boliger - både eneboliger, rekkehus og leiligheter - med gode solforhold, tett på marka. Kanskje er en av dem ditt framtidige hjem?

I nye Boligparken Silsand står allerede to eneboliger og åtte leiligheter ferdige.

Til høsten skal i tillegg to rekkehus være klare for innflytting, og ytterligere seks rekkehus av samme sort er under planlegging. 

NYE BOLIGER: To eneboliger og åtte leiligheter er ferdig bygget i Boligparken Silsand, som er tenkt å se omtrent ut som dette når den er ferdig. To rekkehus er under oppføring, og flere er på vei.  

- Vi har støpt fundamentet til to rekkehus, og ytterrammen til en slik bolig vil være montert i løpet av ei uke, forteller daglig leder i Bygg i Nord Prosjekt, Alf Elvebakk.

Visningsdag

Og det passer utmerket, for den 10. mars inviterer Bygg i Nord til visningsdag i Boligparken Silsand.

Da vil de besøkende få muligheten til å se området med de ferdigstilte boligene, samt se hvilke muligheter som fortsatt finnes i Boligparken.

- Og dersom noen av de som kommer på visninga velger å «slå til på» de nye rekkehusene, så vil de kunne forvente innflytting allerede i september/oktober, legger Elvebakk til.

Utsikt og sol

Boligparken Silsand ligger plassert på høyden over den gamle bebyggelsen på Silsand, mellom Silsand Sør og Silsand Mellom, med utsikt i retning Gisundet.

OMRÅDET: I dette området bygges Boligparken Silsand. 

 

Dette er et solrikt område, og Silsand har både butikk, kafé, legekontor, bakeri, barneskole og flere barnehager.

- Dessuten er det nært til marka og et flott skiterreng fra Boligparken Silsand, forteller Elvebakk.

- Og det er både idrettshall, et aktivt skimiljø og et aktivt fotballmiljø på Silsand.

Moderne boliger

I tillegg til boligene som står ferdige og er solgt, planlegges det ytterligere eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Alle boligene er holdt i samme, moderne stil.

ENEBOLIGER: To eneboliger i moderne stil er allerede ferdig og overlevert til sine nye eiere.  

 

- Vi har forsøkt å få inn noe nytt og moderne, sier Jon Roar Edvardsen, daglig leder i Bygg i Nord Bolig.

- Derfor har vi planlagt eneboligene med de nye Signatur-husene fra Mesterhus.

- I tillegg har vi ytterligere fire leiligheter som vi håper å kunne starte opp med i løpet av sommeren – den er ennå på prosjekteringsstadiet, forteller Elvebakk.

Grøntområder

Boligparken Silsand er plassert tett på naturen – ja, nærmest i naturen, ifølge Edvardsen.

I tillegg planlegges det å bygge et grønt og appellerende areal for lek og samvær mellom husene.

- Det er brukt mye tid på å planlegge hvordan boligene plasseres i terrenget. I den øverste delen av boligparken går det en vei langs husene som omkranser en lekeplass. Men det blir ikke ei rundkjøring, og det blir derfor ingen gjennomgangstrafikk i boligområdet, understreker Elvebakk.

PLANER: Det planlegges et grøntområde med lekeplass mellom husene, der beboerne skal kunne møtes for sosialt samvær og rekreasjon.  

Selv om bebyggelsen i boligparken vil bli ganske konsentrert, forteller Elvebakk videre at dette ikke blir et trangt boligfelt.

- Det blir store grøntområder som er fellesarealer, og det er tenkt mye på fellesfunksjoner som benker og den store lekeplassen, samt fellesparkering og en felles nedgravd søppelhåndtering.

Grøntområdene skal bli en harmonisk plass midt i bebyggelsen der beboerne kan samles for å drikke kaffe, og barna kan leke sammen.

- Og på vinteren blir det fin akebakke der.

- Det blir veldig bra!

Rekkehusene er et konsept Bygg i Nord har bygget ganske mange av tidligere.

- De fleste som har kjøpt disse boligene tidligere er godt voksne mennesker mellom 40 og 70 år, planløsningen er perfekt for barnefamilier og når barnebarna kommer på besøk, mener Elvebakk.

Han håper folk i alle faser av livet kommer på visningsdagen 10. mars.

VISNING: Den 10. mars kan interesserte komme og kikke på Boligparken Silsand. 


- Da skal vi vise folk som ikke tidligere har vært her hva vi bygger – og at det blir veldig bra! Vi skal sette opp stillaser slik at folk kommer opp i stue-høyde og får sett utsikta, og vi tror på en begeistring for prosjektet, sier han.

- Men vi må legge inn et vær-forbehold – blir det fryktelig dårlig vær den 10. mars må vi droppe visninga og kommer tilbake med visning litt senere på våren.

Muligheten til å velge

Alle boligene er trehus, og kommer man tidlig inn i byggeprosessen vil man som kjøper kunne påvirke en rekke valg i interiøret for skape sitt personlige hjem.


VALG: Jo tidligere man kommer inn i prosessen, dess større mulighet får man til å påvirke innsiden av boligen.  

 

- Da kan man velge om man for eksempel ønsker downlights i himlingen, om man vil gjøre endringer eller tilleggsvalg i kjøkken, hvilken badromsinnredning man ønsker, eller hvilken type parkett man vil ha. Jo tidligere i prosessen man som kjøper kommer inn, jo større innflytelse kan man ha på boligen, sier Elvebakk.

Både Alf Elvebakk og Jon Roar Edvardsen ønsker alle interesserte hjertelig velkommen til visningsdag i Boligparken Silsand den 10.mars.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.