EXTRA
Gå til

Slik bruker du reinkjøttet på en ny og eksotisk måte

Har du noen gang tenkt på å tilberede reinkjøtt med en asiatisk vri?

Madelen Camilla Rolland er lærling på Mathallen i Tromsø, og vant i januar Norgescupen for kokkelærlinger sammen med Jon Erlend Matre.

Nå viser hun deg hvordan du kan bruke reinkjøtt fra det ferske merket Min Boazu på nye og spennende måter.

Min Boazu finnes tilgjengelig i alle Coop Nords EXTRA-butikker.

Se også: Slik lager du burger med Min Boazus Rein Finnbiff.


Asiatisk rein-salat

Du trenger:

1 pose "Rein Finnbiff" fra Min Boazu

1 Chili

Juice og zest fra 1 lime

2 fedd hvitløk

2 cm ingefær

1 gulrot

1 rødløk

1 paprika

3 ss olivenolje

1 ts sesamfrø

1 dl soyasaus

1 bunt alfalfaspirer

1 ss smør

Flaksalt

Pepper

2 dl rømme

1 ss ferdigkuttet koriander

Gressløk

Se også: Slik har du aldri spist reinkjøtt før.
 

SALAT: Lag en lekker salat med asiatiske smaker og reinkjøtt. 

 

Slik gjør du:

* Finhakk chili, ingefær og hvitløk.

* Stek reinkjøttet og tilsett chili, ingefær og hvitløk. Stek til det karamelliserer seg og tilsett soyasaus. La dette redusere.

* Samtidig høvler du gulrot, paprika og rødløk på mandolin, eller kutter dem i tynne skiver eller staver.

* Bland sammen de ferdigkuttede grønnsakene med alfalfaspirer, olivenolje, lime (juice og zest) sesamfrø, litt flaksalt og kvernet pepper.

* Lag en rømmedressing: Bland ferdigkuttet koriander og gressløk i rømmen, tilsett en liten skvis med lime og smak til med salt og pepper.

* Gi kjøttet en liten oppvarming og anrett.

Vel bekomme!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.