Annonse fra Bil i Nord
Gå til

Kom med ditt gamle «vrak» og kjør hjem med splitter ny Volvo XC40!

Har du en gammel bruktbil, men går med et ønske om å kjøre en ny bil? Nå gir Bil i Nord deg mulighet gjennom denne unike byttekampanjen.

Den nye kompakt-SUV-en Volvo XC40 passer perfekt for nordnorske forhold.

– Har du en gammel bil som ikke er verdt det helt store, så tar vi den i innbytte og betaler 30.000 kroner for den. Legg 29.900 kroner i forskuddsleie til en privat leasingavtale for en ny bil. Månedsbeløpet blir da 4999 kroner, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Volvo XC40 ble lansert i Milano i høst, og er nå endelig på plass hos alle Bil i Nords avdelinger, klar for prøvekjøring. 

Avtalen som Bil i Nord nå kan tilby forutsetter at innbyttebilen er EU-godkjent, at du har betalt årsavgift for i år og at bilen er fri for heftelser.

–  Dette er en meget attraktiv avtale for dem som kan tenke seg en splitter ny bil til en svært god pris. Dette er også den siste modellen til Volvo, som allerede har vakt stor oppsikt, sier Svendsen.

Stadig flere privatpersoner foretrekker også leasing som finansieringsmåte.


– Mange synes det er bedre å ha en ny bil og betale et månedlig beløp, enn å ta opp et lån for å kunne kjøpe den samme bilen. Med leasing slipper man også bekymringen om innbytte eller selge bilen privat. For de fleste betyr leasing enklere bilhold, sier Svendsen.

Klikk på videoen for å se lanseringen av Volvo XC40 og de første reaksjonene til publikum.– Mye større enn jeg trodde

Volvo XC40 har et kompakt ytre, men oppleves som overraskende romslig innvendig. Den har god plass til fire voksne, og et romslig bagasjerom. Med et volum på 479 liter opp til toppen på nakkestøttene i baksetet er bagasjerommet til Volvo XC40 et av klassens aller største.

– XC40 er laget for nordnorske forhold, og er en god bil både for by- og landkjøring. Den har god komfort og det er lite støy innvending, samtidig som den ligger stabilt på veien og har den beste sikkerheten som Volvo er kjent for, sier salgssjef Tom Karlsen i Bil i Nord.

Salgssjefene i Bil i Nord har stor tro på suksess for den nye Volvo-modellen, kompakt-SUVen XC40.  

Modellen ble lansert i Milano i høst, og er nå endelig på plass, klar for prøvekjøring.

– Dette er en bil som passer perfekt til nordnorske forhold. Den har god bakkeklaring og er dermed en god vinterbil. De som synes at XC60 er for stor, vil mene at XC40 er helt perfekt, sier salgssjef Viggo Henningsen i Bil i Nord Svolvær.

Passer nordnorske kjøreforhold

XC40 er i en rimeligere prisklasse enn de større modellene i Volvo-familien, og passer dermed nye og yngre kjøpere som tidligere ikke har eid en Volvo. Men selv om bilen retter seg mot en yngre kjøpegruppe, mener salgssjefen dette er en bil som passer mange.

– Det er en ungdommelig bil, men den passer både unge og eldre. Det kan være alt fra en liten familie i startfasen til et eldre ektepar som også skal bruke bilen til å kjøre på hytta. Man sitter høyt og det er lett å gå inn og ut av bilen. Med høy bakkeklaring passer den også godt til nordnorske forhold, sier Henningsen.

Bilen har en bakkeklaring på over 21 centimeter og har mulighet til å dra henger eller vogn på 2,1 tonn.

XC40 er rimeligere enn de større modellene i Volvo-familien, og passer dermed både nye og yngre kjøpere.  

Siste bil i XC-rekken

De siste årene har Volvo lansert en rekke nye modeller, som alle har blitt svært populære.

– XC40 er ikke en liten kopi av nye XC90 eller XC60, og Volvo sier at de ikke har laget en lillesøster eller en lillebror. Derimot er dette en nevø eller en niese. Bilen ligner på de andre bilene i ”familien”, men er ingen liten kopi. Man ser slektskapet, men bilen har en egen identitet, sier Henningsen.

Moderne design

Da bilen ble designet ble det gjort undersøkelser og tenkt på mange detaljer som det moderne mennesket trenger.

– Det er blant annet laget et eget sted for lading av mobilen, og ellers er det mange fine oppbevaringsdetaljer i bilen. Man har for eksempel tatt bort høyttalerne fra dørlommen, slik at man kan sette ting der.

Ønsker du mer informasjon eller å prøvekjøre bilen? Ta kontakt med Bil i Nord. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.