Bil i Nord
Gå til

Nå kan du gjøre bilkupp til rekordlav rentesats

Denne kampanjen kan gi deg mange titusener i samlet besparelse når du handler din neste bil.

– Vi opplever en enorm økning i pågangen av både interess­enter og faktiske salg etter at vi i samarbeid med DNB dro i gang denne rente­kampanjen, forteller selger hos Bil i Nord, Aksel Andreassen.

Normal rente for bilfinan­siering ligger på 5,5%. I kampanjen tilbys kundene en garantert rente på 0,49% de første tre årene av en femårig finansiering, noe som tilsvarer en månedlig besparelse på drøye tusen­lappen for en ny bil til 745.000. For en bruktbil med salgspris inntil 500.000 kan du med dette tilbudet redusere måneds­kostnaden med 7-800 kroner.

Populært for bruktbil

– Tilbudet er spesielt populært i tilknytning til kjøp av nyere bruktbiler i premium­segmentet, bruktbiler med prislapp på maks 500.000,-, forteller Andreassen.

MAKSIMAL EFFEKT: Brukt Volvo V60 fra Volvo Selekt-programmet og kliss ny Volvo V90. Begge bilene blir flere titusener av kroner rimeligere dersom kjøperne benytter seg av den pågående kampanjen som Bil i Nord kjører i samarbeid med DNB. 

– Volvo Selekt er bruktbil­programmet til Volvo der det stilles strenge krav til historikk og oppfølging av bilen, både med hensyn til service og tilstand på interiør og eksteriør. I tillegg til Volvos program har både Ford og BMW tilsvarende programmer for bruktbil, som garanterer at kundene får topp klasse bruktbil fra forhandler.

Men selv om du ikke handler bruktbil til en halv million, får du fortsatt nyte godt av den ekstremt gode renta, forteller selgeren.

– Dette er jo en form for finansiering som gjelder uansett prisnivå på bruktbilen. Det er DNB som har satt et øvre tak på bruktbilfinansiering på 500.000. Om man ønsker å handle en bruktbil til 50 eller 100.000, får man fortsatt samme tilbud, men rentefordelen gir selvsagt ikke like store utslag på rimeligere biler, sier Aksel Andreassen.

Gir handlefrihet

Finansieringstilbudet med den svært fordelaktige renta gjelder selvsagt også nybiler. I eksemplet som Andreassen legger fram har han tatt utgangspunkt i en Volvo V90 til drøye 745.000,-. Med tilbudsrenta vil man i løpet av nedbetalingstiden ha en total besparelse på i overkant av 36.000 kroner. Dette inne­bærer en betydelig handle­frihet for den som kjøper ny bil med dette tilbudet, sier selgeren.

Ikke krav til egenkapital

I kampanjen stilles det ikke noen krav til egenkapital, noe som er svært sjeldent ved finansiering av bil.

FORNØYD: Aksel Andreassen selger både brukt- og nybil, og er fornøyd med å kunne tilby finansiering som knapt kan overgås. Han har plukket frem to biler som nyter spesielt godt av den gunstige avtalen. 

– Normalt vil finansierings­institusjonen stille krav til 35% egenkapital ved finansiering av bil. Dette gjør at mange kanskje ikke får anledning til å dra nytte av gode tilbud som dette. Her har DNB virkelig gått foran med et godt eksempel, og gjør tilbudet tilgjengelig for alle, selv om man ikke har spesielt mye penger på bok. Det eneste kravet er selvsagt at man er kredittverdig og har fast inntekt, smiler den unge bilselgeren.

Reduserer ståtid på brukbil

En annen fordel ved slike kampanjer er selvsagt at interessen for produkter som står på lager øker. Å redusere ståtiden for ny- og bruktbiler på lager er selsagt positivt for forhandleren også.

– Vi minimerer risikoen ved å ta inn bruktbiler, og kan dermed tilby gode løsninger for slike kjøretøy, for eksempel gratis veihjelp, utvidet garanti og inntil 30 dagers bytterett på bilkjøpet, sier Andreassen.

– Vi anbefaler selvsagt alle som vurderer å handle seg ny bil – eller nyere bruktbil – å komme innom eller kontakte oss. Vi er alltid tilgjengelige for henvendelser, og ønsker alltid å gi kundene våre en god opplevelse. Det bidrar selvsagt denne rentekampanjen med i veldig stor grad, avslutter Aksel Andreassen hos Bil i Nord Tromsø.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.