Annonse fra Andslimoen Bilhus
Gå til

- Mange feilmonterer DAB-adaptere

Andslimoen Bilhus har hatt en jevn pågang av kunder som ønsker profesjonell montering av DAB-adaptere i bilene sine, og regner med at pågangen vil øke de neste par ukene.

– Vi selger og monterer DAB adaptere til alle typer biler, det som er viktig er å kartlegge de ulike kundenes behov slik at vi kan skreddersy og programmere de beste løsningene, forteller Ruben Berg ved kundemottaket.

– Selve DAB er et fantastisk produkt som bare vil bli bedre og bedre med tiden ettersom det fortsatt er i utvikling, sier Ruben og forteller at de som er misfornøyde med produktet er gjerne de som har fått det montert feil.

– Det kan være flere årsaker til at de ikke får adapterne til å fungere. Varmetråder i frontruta, solfilm, feil montering av antenner er elementer som kan forstyrre og føre til at produktet ikke fungerer optimalt, forteller han videre.

Vi har de siste månedene montert mange DAB-løsninger, og har opparbeidet oss god erfaring.

– Pris på adapter og montering er fra 3000 kroner og opp. Da har kunden mange valgmuligheter: synlige/skjulte adapter og antenner, samt forskjellige programmatiske løsninger, forklarer Ruben.

– Og med toppmodellen til Tiny kan du styre adapteret fra mobilen siden adapteret ligger skjult.

Ruben Berg på kundemottaket til Andslimoen Bilhus forteller at med minusgradene øker forespørselen av DEFA.

– Kundenes behov er varierte, og vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde pakkeløsninger. Til våre nybilmerker Peugeot, Nissan og Ssangyong tilbyr vi toppmodellene med GPS-sporing og GPS-styring til svært gunstige priser.

Morten Smevik, ettermarkedssjef (t. v.) og Ruben Berg, kundemottak (t. h.) ved Andslimoen Bilhus tilbyr en rekke ulike DAB løsninger og DEFA pakkeløsninger.   Foto: Marita Harvey

 

- Flere bruker bobil om vinteren

Bobil er i vinden som aldri før, og flere oppdager at den kan brukes hele året.

– Bobilene våre er vinterisolerte og passer ypperlig til helårsbruk, forteller Bjørnar Heim, mekaniker ved Andslimoen Bilhus.

– Er det like trygt å bruke den om vinteren?

– Det er jo som en lastet varebil, og er like trygg å bruke hele året. Så er man ikke avhengig av strøm på kortere turer, da fyrer man med gass og er helt uavhengig av strøm, sier Bjørnar entusiastisk og legger til at Pilote som de selger på huset har blant annet vannbåren varme. Det blir stadig flere bobilparkeringer, og mange velger å bruke bobilen i stedet for hotell når de drar på tur.

Eika Tronic hos Andslimoen Bilhus tilbyr bobilmerkene Pilote og Sunlight, samt bybobiler Tourne. Kundene velger selv utstyrsnivå tilpasset sine behov.

I tillegg tar de seg av både servicer og reparasjoner av alle merker. Bjørnar forteller at salget er noe større om sommeren, men begynner å ta seg opp om vinteren.

– Vi ser jo at det er en økende trend med bobiler, og for de som bruker den hele året er det virkelig en god investering, avslutter han.

Bjørnar Heim, mekaniker, forteller at bobiler kan trygt brukes hele året.   Foto: Marita Harvey


- Hertz bilutleie i vekst

Siden oppstarten i januar 2016 har etterspørselen ved Hertz bilutleie ved Andslimoen Bilhus vært så stor at de har måttet øke bilparken betraktelig.

– Bilene kjøper vi nye, og det går mye i nybilmerkene Peugeot, Nissan og Ssangyong som vi har her på huset, samt merker fra andre leverandører, forteller Håvard Johansen, City Manager ved Hertz hos Andslimoen Bilhus.

Les også: Andslimoen Bil - en bedrift i vekst

– Vi er heldige som har en såpass stor bilpark at vi dekker alle de ulike kundebehovene. Ved spesielle behov henter vi biler fra andre utleie kontorer i Hertz, forteller Håvard stolt og forteller videre at de tilbyr gode års-, måneds- og dagsløsninger for både bedrifts- og privatkunder.

- Ettersom turistnæringen er i vekst, opplever vi en økende etterspørsel fra turister om sommeren. Vi anser en ekspandering nærliggende, forteller Håvard smilende uten å ville avsløre hva planene er.

Utleiebilene har de i drift i 1-2 år før de selges videre som nyere bruktbiler. For de som ønsker å kjøpe en nyere bruktbil, kan en tidligere utleiebil være midt i blinken.

– Disse bilene har fått god mekanisk service, og utvendig pleie på vårt verksted, forteller Sten Børre Johansen, salgssjef for Nissan.

– Alle våre bruktbiler oppbevares tørt om vinteren i vår egen hall, som huser opptil 30 biler, avslutter Sten Børre.

Sten Børre Johansen (t. v.), salgssjef for Nissan og Håvard Johansen (t. h.) City Manager ved Hertz bilutleie har mye å by på fra bruktbilhallen.  Foto: Marita Harvey

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.