Annonse fra Bakkehaug Bil
Gå til

Plug-in hybrid eller SUV?

Nykommeren på markedet for miljøvennlige biler er Hyundais Ioniq Plug-in hybrid.

- Etterspørselen er stigende. Bilen ble kåret til årets bil, og er et godt valg for de som er opptatte av å ivareta både miljøet og lommeboken! forteller en entusiastisk Hallvard Hansen, bilselger ved Bakkehaug Bil AS.

- Bilen er billig i drift, man kjører tilnærmet gratis til og fra jobb da man kan kjøre 63 km før batteriet tar slutt. Det fine med Plug-in hybrid er at dersom man skal ut på en lengre kjøretur, vil bensinmotoren overta og man kan totalt kjøre 1000 km før man må lade opp batteri og fylle på tanken, forteller han.

Les også: Totalleverandør i Midt-Troms

Dieselbiler og SUV-er er fremdeles mest populært i deres distrikt, og Hallvard forteller videre at de har det nyeste av det nye når det gjelder teknologi til både el biler og SUV-er.

- Skal man imidlertid trekke ei stor campingvogn med seg på ferie, er SUV 4WD tingen, slår Hallvard fast.

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid (t. v.) og Mazda CX-5 (t. h.). Bilselger Hallvard Hansen inviterer til prøvekjøring!   Foto: Marita Harvey

- Det hele handler om å avdekke hvilke behov kundene har. Vi har biler som dekker de fleste behov, sier han.

Siste skrik innen SUV er Mazdas nye CX-5.

- Bilen er helt ny, og er en videreføring avsalgssuksessen CX-5 som kom i 2012. Det er en praktisk familiebil med hengervekt på 2100 kg, forteller Hallvard ivrig mens han viser frem demobilen.

Les også: Bakkehaug bil har solgt Mazda i 45 år - verksmester Hans Terje har vært med hele veien

- Både Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid og Mazda CX-5 er fantastiske biler med gode kjøreegenskaper. Vi har begge bilene inne, så det er bare å komme å prøvekjøre! smiler Hallvard.

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid fra 297.000,- Mazda CX-5 4WD fra 429.000,-

Les også: FM-nettet legges ned i desember

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.