Andslimoen Bil
Gå til

Andslimoen Bil - en bedrift i vekst

Andslimoen Bil AS er forhandler av bilmerkene Peugeot, Nissan og SsangYong i Midt-Troms.

Bedriften ble stiftet i 1989, og nærmer seg 30 år på Andslimoen. I starten var det fire ansatte som solgte nye Peugeot og brukte biler, samt drev verksted. 

I 1994 begynte Andslimoen Bil AS å selge Ssangyong, og er i dag Norges eldste Ssangyong forhandler. I 2012 overtok Andslimoen Bil AS agenturet for Nissan, samt lokalene til tidligere Nissan forhandler.

 

Pusset opp

Fram til 2015 drev bedriften fra to utsalgssteder, men vinteren 2015 flyttet de all virksomhet over til tidligere «Nissan»-bygget.

Disse lokalene i Haraldvollveien 2, er pusset opp innvendig og utvendig, og med sine 2000 m2 + 700 m2 bruktbilhall, har de samlet alle merker under samme tak. Dermed kan de tilby en variert bilmeny til sine kunder.

Her finner du også Eika-Tronic AS som selger Pilote og Sunlight Bobiler, Icom og Motorola radioutstyr, samt driver Hertz bilutleie. Sammen utgjør de Andslimoen Bilhus

Andslimoen Bil AS har i dag 20 medarbeidere, Eika-Tronic AS har 5, og alle vil gi deg som kunde en god service og en best mulig erfaring.

Lillian og Ruben møter deg i inngangsområdet, her får du den hjelpen du trenger.  

Idét du entrer bygget kommer du rett til kundeservice, og blir møtt av to svært serviceinnstilte og smilende ansatte, Lillian og Ruben. De befinner seg i husets kjerneområde, og gir deg den hjelpen du trenger.

Videre til venstre i lokalene finner du salgsavdelingen til Peugeot og Ssangyong som drives av bilselger Arnfinn, og helt i enden er Eika-Tronic AS. På motsatt side befinner Marius seg, som gjerne selger deg en ny Nissan, eller kanskje en flott bruktbil.

Marius Prestbakk og Arnfinn Heim hjelper deg å finne bilen som passer for deg.  

 

Eget verksted

Verkstedet huser nå åtte mekanikere, en lærling og en bilklargjører, slik at de skal være godt rustet for å hjelpe kundene med store og små problemer.

I 2015 ble de også Meca-verksted, dette for å bedre kunne reparere/skaffe deler til «fremmed»-merker.

De utfører det meste av vedlikehold og reparasjoner på de fleste biler inntil 7500kg (med hydrauliske bremser), men er selvsagt spesialister på Peugeot, Nissan og Ssangyong!

Kontakt de, eller besøk de gjerne på Andslimoen! Klikk her for å se mer informasjon.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Folkebladets redaksjon, men av Folkebladets markedsavdeling.

Folkebladet er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på folkebladet.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.