Trettenes etter stortapet: – Målet teller ikke i dag

Mathias Trettenes scoret Norges eneste mål i stortapet mot Sverige i ishockey-VM. Det var ingen trøst etter 1–9 i Bratislava.

Mathias Trettenes fant ingen trøst i at han scoret i mandagens VM-kamp. Sverige vant 9–1.   Foto: Tore Meek / NTB scanpix

vintersport

NORGE – SVERIGE 1–9

Trettenes' langskudd ble et ørlite norsk lyspunkt på en tung dag. Norge lå under 0–8 da han fyrte pucken i vinkelen etter 51 minutter.

– Det målet teller ikke i en sånn kamp, altså, det gjør det ikke. Dette var ordentlig surt, sa Trettenes til NTB.

Både han og lagkameratene hang med hodet etter kampen.

– I dag er vi ikke med i det hele tatt, dessverre. Det må vi rette på til neste match. Den kommer snart, og det er det fine med hockey: Matchene kommer tett, så revansjen er rett rundt hjørnet.

Norge møter Sveits til en viktig VM-kamp onsdag. Der forventer tysklandsproffen Trettenes at Norge gjør en betydelig bedre kamp.

Mathias Trettenes og Norge ble hengende etter Sverige i mandagens VM-kamp.   Foto: Tore Meek / NTB scanpix

– Vi må være flinke til å nullstille, samtidig som vi må se på hva som har gått galt. Vi får prøve å skru det til, og så må vi gi alt i neste kamp. Det er det som gjelder nå. Holde blikket fremover.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

vintersport