Chris Froome: – En bilist kjørte meg ned med vilje

Slik så Chris Froomes sykkel ut etter sammenstøtet.

Chris Froome har tre seire i Tour de France. Etter å ha blitt påkjørt delte stjernen tirsdag et bilde av hvordan sykkelen så ut etter sammenstøtet.  Foto: JEAN-PAUL PELISSIER / X00211

sykkel

Sykkelstjernen Chris Froome hevder han ble påkjørt med vilje av en bilist tirsdag. Sykkelen endte som totalvrak.

Froome fortalte selv om episoden via sin Twitter-konto. Ved 10.30-tiden postet Sky-stjernen et bilde av sin stygt ramponerte sykkel.

– Ble akkurat påkjørt med overlegg av en utålmodig bilfører som fulgte etter meg opp på fortauet. Heldigvis er jeg OK, skriver Froome.

– Sykkelen er totalvrak. Bilføreren kjørte videre, fortsetter stjernesyklisten.

Ulykken fant etter alt og dømme sted nær Froomes hjem i Monte Carlo. Britens Twitter-melding er postet fra landsbyen Beausoleil, på den franske siden av grensen mot Monaco.

Tirsdagens episode kommer bare tre uker etter at den italienske stjernesyklisten Michele Scarponi omkom da han kolliderte med en lastebil på trening.

Froome vant Tour de France i 2013, 2015 og 2016. Han er også en av de store favorittene til å vinne sommerens utgave av rittet.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

sykkel