TILs B-lag tapte uten A-lagshjelp - ligger på nedrykksplass

Uten spillere fra A-lagstroppen ble det for tøft for Sigurd Grønli og resten av TIL 2 borte mot Sortland.

Sigurd Grønli i aksjon på A-lagstrening tidligere i år.  Foto: Robin Andersen

fotball

Det unge TIL-laget dro til Sortland for å spille det viktige oppgjøret mot 3.-divisjon på valgkvelden.

Der folk flest brukte dagen på å stemme valgte TIL å reise ned uten en eneste A-lagsspiller. Det skulle koste, og TIL tapte 0–2 i Blåbyhallen noen hundre meter unna Sortland sentrum. Kaspars Svärups og Fredrik Stoltz scoret for hjemmelaget.

Da TIL møtte Fløya i Tromsø i forrige serierunde stilte laget med hele seks spillere fra A-laget. Den gangen var Mehdi Dioury, Magnus Andersen, Slobodan Vuk, Jostein Gundersen, Mikael Norø Ingebrigtsen og Mour Samb med i oppgjøret TIL vant 4–3.

Denne gangen måtte spillere som Erlend Jacobsen, Henrik Åsali Hanssen, Gustav Severinsen, Sigurd Grønli og Garib Gerkondani - alle unge talenter - bære lasset alene.

Tapet gjør at TIL 2 ligger på 11. plass av 14 lag i 3.-divisjon avdeling seks med 20 poeng. Det er to poeng bak Skjervøy og Fløya som ligger på sikker plass med seks serierunder igjen.

Et nedrykk vil være en stor sportslig nedtur for klubben. Det vil også sende TIL 3 som per i dag er i 4.-divisjon ned i 5.-divisjon. Dette kommer på toppen av at A-laget ligger på nedrykksplass i Eliteserien.

Fakta

3.-divisjon avdeling seks

Blåbyhallen, mandag

Sortland 2 (1)

TIL 2 0 (0)

Mål: 1–0 (22) Fredrik Stoltz, 2–0 (72) Kaspars Svärups.


Utforsk tema:

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball