TIL-stopper har signert ny kontrakt: – Jeg er veldig fornøyd

Anders Jenssen (25) har skrevet under en ny kontrakt med TIL.

FORLENGER: Anders Jenssen smiler for ny kontrakt. Til høyre sportssjef Svein-Morten Johansen.   Foto: TIL

fotball

TIL-stopper Anders Jenssen fikk før denne sesongen kontrakt med TIL på ett år.

Den er nå forlenget ut 2021-sesongen.

– Den nye kontrakten, som vi nå har blitt enige om, henger sammen med den første kontrakten og de forutsetningene som lå i den. Anders har innfridd de forutsetningene og vi har blitt enige om en ny toårsavtale, sier sportssjef Svein-Morten Johansen i en pressemelding.

– Veldig fornøyd

Jenssen er selvsagt fornøyd med å få på plass en ny avtale.

– Jeg er veldig fornøyd med å få fortsette etter å ha hatt et flott første år i klubben. Det er mye bra på gang og jeg er glad for jeg får være en del av det. Det var lett å komme inn i gruppa her og det gikk greit allerede fra første dag, så har relasjonene bare utviklet seg i en veldig god retning. Forhåpentligvis klarer vi å få litt avkastning på banen også utover høsten, sier Jenssen.

– Veldig deilig

25-åringen har nylig kommet tilbake fra et skadeavbrekk.

Han meldes tilgjengelig til søndagens hjemmekamp mot Kristiansund.

– Det er veldig deilig at man føler at man kan bidra igjen, for det har vært et langt avbrekk. Jeg har jobbet hardt for å komme tilbake og jeg ser virkelig frem til å få spille igjen, sier 25-åringen.

Utforsk tema:

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball