Ny nedtur for Ståle Solbakken

FC København tapte i Mesterliga-kvalifiseringen i midtuken. I hjemlig serie fortsetter motgangen.

Motgangen fortsetter for Ståle Solbakken og hans FCK.  Foto: Andersen, Claus Bech / Scanpix Denmark

fotball

Nordsjælland - FCK 3–0

Ståle Solbakkens København tapte søndag 0–3 borte mot serieleder Nordsjælland i den danske superligaen.

Etter søndagens tap ligger FC København på en 7. plass på tabellen, med ni poeng etter sju kamper. Nordjælland leder serien med 18 poeng.

København lå allerede under 0–2 da Mads Pedersen ble utvist etter 57 minutter, og håpet om poeng ble ikke større da hjemmelaget økte til 3–0 sju minutter før full tid. Nordsjælland hadde få problemer med å kontrollere inn seieren med en mann mer på banen.

København, som vant serien i fjor, har hatt en tøff start på sesongen. Hovedfokus har vært å komme seg inn i gruppespillet i mesterligaen, en mulighet som forsvant onsdag. Søndag røk de på sesongens andre ligatap.

Norske Mathias Rasmussen slapp innpå de siste seks minuttene for serielederne, mens Tom Høgli ikke var med i Ståle Solbakkens tropp.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball