Norsk landslagsspiller til spansk fotball

Landslagsback og LSK-kaptein Ingrid Moe Wold (29) forlater dobbeltmesteren og fortsetter karrieren i en spansk klubb.

Ingrid Moe Wold forlater LSK Kvinner etter ti år og fortsetter karrieren i en spansk klubb.   Foto: David Catry / NTB scanpix

fotball

Hvilken vil hun ennå ikke si.

– Det dukket opp noe konkret nå. Jeg har vært her i 10 år, og det har vært veldig trygt og innenfor komfortsonen. Det var avgjørende at det er for fem måneder. Jeg ville ikke signert i halvannet år, for jeg vet ikke helt hva jeg går til, men jeg håper at jeg kan utvikle meg på det, sier Wold til LSKs nettsted.

Hun kom til klubben i 2009, da den fortsatt het Team Strømmen. Hun har spilt 283 kamper for LSK Kvinner, scoret 38 mål og vunnet tittel etter tittel. Hun forlater klubben etter en ny dobbel med seier i serie og cup.

Mens landslagsvenninne Caroline Graham Hansen spiller for Spanias beste klubb Barcelona, skal Wold til en mer beskjedent plassert klubb. Hvilken vil hun ennå ikke ut med.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball