Ingen Vålerenga-overgang for TIL-spiss - har funnet ny klubb

Sofien Moussa (29) flytter på seg.

Sofien Moussa fortsetter karrieren i Bulgaria.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

Moussa kom til Tromsø og TIL foran 2016-sesongen, og endte på fem eliteseriemål for TIL.

Allerede i sommer ble det klart at Moussa ikke ville fortsette i TIL etter sesongen.

Årsaken var avstanden mellom partene når det kom til lønn.

– Moussa drar fra Tromsø fordi klubben ikke har kommet med et tilbud om å beholde han. Derfor drar han nok gratis til vinteren. Jeg trodde klubben ønsket å forlenge med Moussa for å kunne selge han for penger senere, men der tok jeg feil, sa Freddy Ferreira, Moussas agent til iTromsø i juni.

Favoritt

Nå er 29-åringen klar for den bulgarske eliteklubben Lokomotiv Gorna.

Etter hva iTromsø kjenner til var Vålerenga lenge aktuell som Moussas neste klubb, men i stedet ble det Bulgaria for Moussa, som ble en favoritt blant mange fans i Tromsø for sin oppofrende spillestil.

Skadetrøbbel

Han slet også med skader, og ble blant annet satt kraftig tilbake grunnet et håndleddsbrudd i juli. I august fikk han rødt kort mot Rosenborg, noe som skapte en rekke reaksjoner.

Moussa fikk i høst lite tillit, men scorer da TIL slo Odd 3–1 i siste serierunde. Totalt endte Moussa opp med 12 kamper fra start og åtte som innbytter i Eliteserien. På den tiden scoret han fem mål og tre assist.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball