Herolind Shala klar for Vålerenga

26-år gamle Herolind Shala signerer for Vålerenga etter å ha vært klubbløs siden nyttår.

Her er Shala klar for Vålerenga på klubbens treningsleir.   Foto: VIF-fotball

fotball

Shala returnerte til Start og norsk fotball i sommer etter et utenlandsopphold med varierende hell i Sparta Praha, Slovan Liberec, Kasımpaşa og Lyngby. Landslagsspilleren til Kosovo var en av Kjetil Rekdals beste spillere på høsten, men 26-åringen valgte å ikke forlenge kontrakten som gikk ut på nyåret.

Start har helt siden i høst vært klare på at de ville forlenge kontrakten med landslagsspilleren, men i stedet gikk Shala da til hovedstadsklubben.

Herolind Shala var toneangivende for Start i 2018, men ville ikke bli med klubben ned til 1. divisjon.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Shala har signert en toårskontrakt med Vålerenga.

- Vålerenga er en stor klubb som har ambisjoner, og det har jeg som spiller også. Jeg ønsker å være med å vinne noe, og det har jeg veldig tro på at vi kan gjøre her, sier Shala til VIFs egen hjemmeside.

– Herolind er en meget fleksibel offensiv spiller, som med sine ferdigheter kan passe i flere roller hos oss. Vi har ønsket oss flere spillere med målpoeng i laget, og det har vi fått her. Over tid har han vist at han kan produsere både scoringer og assister med sitt gode venstrebein, sier sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen til klubbens hjemmesider.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball