Hangeland på klubbjakt: - Det blir en spennende sommer

Det er Viking «som gjelder» for Crystal Palace-spilleren dersom en retur til Norge blir aktuelt.

Brede Hangelands opphold i Premier League kan gå mot slutten. Her fra pausen av landskampen mot Italia i september, da Hangeland ble hedret av NFF.  Foto: NTB SCANPIX

fotball

Brede Hangelands kontrakt med Crystal Palace går ut etter sesongen.

– Ja, det blir en spennende sommer igjen. Vi får se om det er noen som vil ha en gammel, rutinert stopper, sier Hangeland til Dagbladet.

Han har fått lite spilletid for Selhurst Park-laget denne sesongen.

– Jeg er ikke sånn som kommer til å spille på lavere og lavere nivå for desperat å tyne ut karrieren. Skal jeg fortsette, må det være noe som er sportslig utfordrende og spennende, sier Hangeland.

Han sier til Dagbladet at han er mindre lysten på eventyr i Kina eller Dubai. Skal han hjem, er det kun én klubb som er aktuell.

– I den grad det er aktuelt for meg å spille i Norge igjen, er det jo Viking som gjelder. Jeg reiser ikke til noe annet sted enn Stavanger for å spille fotball i Norge. Tiden får vise, sier Hangeland til Dagbladet. (©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball