Bendtner flørter videre med FC København

Nicklas Bendtner sier det ville være en «enorm ære» dersom han fikk en ny sjanse i FC København før karrieren er over.

Rosenborgs Nicklas Bendtner drømmer om en retur til FC København.   Foto: Christine Schefte

fotball

Rosenborg-spissen har aldri lagt skjul på at han ønsker seg en retur til den danske hovedstadsklubben. Da han tirsdag gjestet det danske radioprogrammet «Go' Morgen P3" understreket han dette på ny.

– Det vil være en enorm ære for meg å trekke på meg den hvite FCK-trøya før karrieren er over, sa Bendtner ifølge tipsbladet.dk.

– Men jeg vil ikke tilbake til FC København og ikke kunne gi noe. Jeg vil ikke være en spiller som kommer ditt på slutten av karrieren og ikke føler jeg kan bidra, tilføyer han.

Bendtner antyder dermed at han ikke bør vente for lenge.

– Jeg vil gå inn og være en del av laget og aktivt hjelpe klubben med erfaring og mål. Kan jeg det, vil det være en kjempeting for meg å trekke FCK-drakta over hodet, sier han.

30 år gamle Bendtner har i øyeblikket kontrakt med RBK ut 2019-sesongen, men mye tyder på at ikke dansken kommer til å være i Trondheim til avtalens utløp.

(©NTB)

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her.

fotball