– Aksjonærene og Viking står sammen

Vikings møte med eierne fredag varte i to timer.

Vikings daglig leder Eirik W. Henningsen (t.v) og styreleder Stig H. Christiansen var fornøyde etter fredagens møte med aksjonærene.  Foto: Egil Ø. Nærland

fotball

Jåttåvågen: Etter snaut to timer sammen i Vikinglosjen på stadionet i Jåttåvågen, var klubbens møte med aksjonærene og eierne over fredag formiddag.

– Det var et godt og konstruktivt møte hvor vi redegjorde for status og plan videre, sier daglig leder Eirik W. Henningsen til Aftenbladet i det møtedeltakerne kommer ut dørene.

– Hvorfor varte møtet så lenge som to timer?

– Aksjonærene hadde mange spørsmål som vi ønsket å svare på, de er jo eierne våre, svarer Henningsen.

– Hva konkret kom ut av møtet?

– Det viktigste er at vi står sammen om dette, klubb og aksjonærer. I tillegg fikk vi svart på en rekke spørsmål om økonomi, stadionets framtid og planene framover, påpeker Vikings daglige leder.

– Opplevde du stemningen blant aksjonærene som at de nå er møre og leie av å fylle på med penger i klubben?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg opplever det som at de står bak Viking, svarer Henningsen.

På møtet ble også sportssjef Bård Wiggens oppsigelse offentliggjort. Viking har ikke besluttet hva de skal gjøre i forhold til stillingen når Wiggens forlater klubben i slutten av november.

– Det avhenger av totaløkonomien og hva som er viktigst for oss framover. Ingenting er besluttet runde Wiggens stilling, understreker Henningsen.

Viking redegjorde også for den pågående trenerjakten. Klubben har satt ned et utvalg som skal finne kandidater. Det skal allerede være opprettet dialog med noen kandidater. Brede Hangeland skal også være involvert i trenerjakten.

Aftenbladet kommer tilbake med mer.