SJØVEGAN: Salangen-trener Tor Inge Bakkemo var skuffet over sine utvalgte etter at sesongens andre strake tap var et faktum.

- Jeg er skuffet over egne prestasjoner i dag. Vi orker tydeligvis ikke å være med fra start av. Det går for sakte, vi beveger oss ikke når vi har ball og tar ikke duellene. Da blir vi straffet, sier Bakkemo til Folkebladet etter kampen.

Bjørnevatn ledet 2-0 allerede før det var spilt 20 minutter. Det mener Bakkemo ødela mye.

- Vi klarte ikke å få noe nytme i spillet etter det. Det viser bare at vi per nå ikke er bedre, sier treneren.

Sondre Tunstad reduserte for Salangen på et vakkert frispark etter halvspilt andreomgang. Da fikk Salangen opp dampen, og tok tilbake kommandoen. Men selv om de presset bortelaget langt ned på egen halvdel klarte ikke Salangen å produsere det helt store.

- De legger seg langt bak, og forsvarer seg godt. På slutten er de så tettpakket bak at vi bare kan slå langt, men det rydder de greit unna og vi står igjen uten poeng i dag. Kjedelig, sier målscorer Tunstad.

Han mener i likhet med Bakkemo at de tidligere scoringene til Bjørnevatn ødela mye.

- Vi klarer ikke å skru opp de ekstra hakkene etter scoringene. Men jeg tror det kommer seg. Vi jobber steinhardt på trening, sier Tunstad.

Når det blir snakk i hans egen scoring kommer smilet på plass.

- Det er vakkert. Det var deilig å se den gå inn. Jeg har stått mye på trening og øvd på det der, gliser forsvarsspilleren.

I neste serierunde møter Salangen Ishavsbyen borte.