Medkila spiller mot Avaldsnes på bortebane i 1.-divisjon lørdag. Tabelltoeren skal forsøke å hente inn tre poeng av forspranget på sju.

- Vi har muligheter, men Avaldsnes er knapp favoritt i form av at de leder serien og har et meget godt lag, sier Medkilas trener Roy Berntsen.

Begge klubbene har en uttalt målsetting om opprykk. Kun mesteren er sikret plass i Toppserien. Andrelaget må spille kvalifisering mot elitens nest dårligste.

- Med seier er Avaldsnes ti poeng foran oss. Da vinner de divisjonen. De er så sterke at de neppe vil avgi mange poeng utover høsten. Skulle vi slå dem, er det fortsatt kamp, sier treneren.

Kampen startet klokken 1500.

Medkila starter med følgende lag: 1 Ashley Sophia Anne Thompson, 3 Ane Sund Walsøe, 5 Marianne Aamot Linaker, 7 Lise Aamot Linaker, 19 Ida Jeanett Fjordbakk, 22 Sigrun Linaker Dybvik, 16 Marion Gröbner, 17 Marita Holmen Iversen, 2 Lina Sund Karlsen, 9 Elisabeth Jeppesen og 18 Janett-Marlen Aloyseous

Kampen har i løpet av de første 40 minuttene vært jevnspilt. Avaldsnes har hatt et skudd i tverrliggeren, mens Elisabeth Jeppesen har blit felt av keeper, der det muligens skulle vært straffespark. Hjemmelaget har hatt to cornere; Medkila ingen.

Kampen står 0-0 til pause.

I andre omgang har Medkila være farlig frempå ved Elisabeth Jeppesen, men hun avsluttet med et skudd rett på keeper etter å ha kommer gjennom alene.

1-0: Avaldsnes går opp til 1-0 etter 62 minutter på et utagbart skudd av Holmfridur Magnusdottir.

Medkila henger forsatt godt med, og er farlig frempå minutter etter, men Marion Gröbner skyter over. Like etter skyter Lise Aamot Linaker i tverrliggeren.

2-0: Etter 84 minutter går hjemmelaget opp til 2-0 etter at Medkila har trykket på for å utligne. Målscorer er Kristin Yr Bjarnadottir.