BODØ: Salangen tok seg lekende lett videre i cupen da de knuste 3.divisjonslaget Grand Bodø i Nordlandshallen onsdag.

Sondre Tunstad, Odd Henning Skog og Jon Kristian Leirvang sørget for at det ble en komfortabel 3-0 seier til guttene fra "Heia".

- Det var en artig kamp. Vi er bunnsolide bakover og Grand Bodø skaper ingenting. Det var steinhard jobbing fra spissen og helt bak til keeperen, sier Salangens målscorer, Odd Henning Skog.

- Bretta opp ermene

Etter å ha startet sesongoppkjøringen med brutale tap mot FK Senja, TUIL og Kvaløya virker det som Salangen for alvor har fått opp dampen like før sesongstart.

- Vi har rett og slett skjønt hva Tor Inge (Bakkemo, SIF-trener) vil ha ut av oss. Vi har bretta opp ermene, og gir 100 prosent i hver eneste duell, sier Skog.

Brøstadbotn-gutten advarer 3.divisjons-konkurrentene i Troms og Finnmark mot å ta lett på oppgaven som venter på Idrettheia.

- Det blir ikke lett å komme til "Heia". Vi blir ikke noen kasteball i 3.divisjon, slår 21-åringen fast.

- De andre lagene burde være obs på oss. Jeg tror vi skal kunne bite godt fra oss, mener Skog.

Håper på Tippeliga-lag

Om cupeventyret videre drømmer spissen om eliteserie-motstand.

- Det spiller ingen rolle om det er Sarpsborg, Rosenborg eller TIL så lenge vi får et Tippeliga-lag til Salangen. Sist vi kom til 1.runde møtte vi TUIL, så nå er det vår tur å få et Tippeliga-lag, sier Skog, og sikter til FK Senja og FIL som kommer inn i 1.runde og som nok også håper på motstandere fra øverste nivå.

- Jeg tror det beste for alle hadde vært "landskamp" på Finnsnes og TIL til Salangen i 1.runde av cupen, mener han.