ISLANDSBOTN: Cupeventyret er dermed over for FK Senja, men det varte altså helt til tredje runde.

- Jeg er stolt av guttene. Vi gir det vi har, og med litt marginer kunne resultatet vært annerledes, selv om vi taper fortjent, sier Senja-trener David Lundblad.

Folkebladet-TV: Se innslag fra Senja-Stabæk

Selv om Christer Johnsgård klarte å redusere, ble det et tap på 1-3 mot et stjernespekket lag fra Stabæk.

- Vi legger ned en helsikkes jobb alle mann. Vi løper og løper. David sa før kampen at vi har kvaliteter til å skape sjanser mot alle Norges lag, og det føler jeg vi viste i dag, sier målscorer Johnsgård.

God førsteomgang

Senja forsvarte seg godt mot Stabæk stort sett hele kampen, men fire minutter før pause fikk storfavorittene fra Bærum frispark i god posisjon.

Innlegget var godt slått, og i boksen ventet Stabæks storscorer, og nylig landslagsuttatte spiss, Adama Diomande.

Han knuste Fredrik Allertsen i hodeduellen og nikket enkelt inn 1-0.

- Vi skulle gjerne klart å holdt nullen helt til pause, men jeg synes vi leverer en god første omgang, sier Lundblad til Folkebladet.

Desarmerte cup-bomba

Drøyt ti minutter ut i andre omgang kom scoring nummer to, og igjen var det Diomande som var sist på ballen.

Christer Johnsgård skapte spenning da han reduserte til 1-2 kvarteret før slutt, men Ernest Asante desarmerte cup-bomba da han lekkert lobbet inn 1-3 alene med keeper fem minutter før slutt.

- Vi har en god mentalitet, og vi er godt trent. Vi står løpet bra og presser dem faktisk etter reduseringen. Nå må vi klare å ta alt det positive med oss videre, avslutter Lundblad.