Talentleiren i Porsgrunn utgjør toppen av NFFs landslagsskole som har som mål å drive talentutvikling for å danne Norges fremtidige landslag.

– Viktig

– Det er viktig for fotballen i Norge at vi driver talentutvikling over tid og på Statoils talentleir får de unge spillerne sjansen til å teste seg mot de beste på sin egen alder. For å bli en toppspiller må man både ha et talent og en vilje til å trene mye over lengre tid og det har definitivt disse Troms-talentene, sier Håkon Grøttlan som er fagansvarlig.

Fotballspillerne fra fikk trene med landslagsspiller og West Ham-profil Martin Samuelsen som har deltatt på samme type talentleir.

Inspirasjon

– Det å kunne få være med på en slik talentleir bør være en stor inspirasjon til å utvikle seg videre og bli enda bedre fotballspillere. Jeg husker selv hvor spennende det var for meg å delta på denne typen leir og kunne måle meg mot de beste, sier Samuelsen .

– Jeg synes det har vært et veldig bra opplegg så langt på Statoil Talentleir, slik at vi alle kan vise vårt beste. Det er også veldig gøy og lærerikt å spille med de beste spillerne i Norge, sier Ceide selv om talentleiren.