TROMSØ: Finnsnes står overfor en særdeles tøff utfordring når de i morgen reiser sørover for å møte det som var fjorårets beste hjemmelag, Kjelsås.

Trener Bjørn «Bummen» Johansen velger å være optimist foran møtet til tross for at både midtbaneterrieren Andreas Løvland og spissbauta Glenn Martin Andreassen begge er ute med skade.

- Glenn Martin sliter med en lyskestrekk og kan fort være ute et par uker mens «Løva» kan begynne å trene lett over helga og er kanskje klar til neste helgs lokaloppgjør mot Senja, sier Johansen som gleder seg over at kaptein Dan Roger Roland er tilbake for fullt og at Alexander Samuelsen er disponibel for troppen.

- Kjelsås blir en tøff utfordring, de slo TUIL forrige helg, men vi har matcha TUIL de to gangene vi har møtt dem og på en god dag kan vi ta både ett og tre poeng, sier han.

Glenn Martin Andreassen sier til Folkebladet at det er kjedelig å ikke sitte seg på flyet sammen med lagkameratene.

- Jeg har fått beskjed at det kan ta to-tre uker. Det er positivt at strekken er på venstresida, og ikke høyre, som jeg slet med i vinter, sier Andreassen.

Han lover å returnere fra sidelinja med et smell.

- Jeg har vært i knallform og skal komme tilbake igjen i minst like godt slag. I mellomtiden får de (FIL) klare seg uten meg i de 2-3 kampene, avslutter spissen.

Finnsnes reiser nedover med en tropp på 14 spillere, deriblant junioren Mathias Bendiksen.