IDRETTSHEIA: Johnsen har ikke spilt fotballkamp siden han ble skadet i fjor sommer.

Siden den gang har han bare prioritert jobb og studier, men da det ble klart at Salangens sisteskanse, Jørn Ivar Kroken, mister sesongåpningen på grunn av et reiseoppdrag i Oslo kom 3.divisjonsklubben på banen.

- Salangen tok kontakt og jeg sa det var greit. Men det er bare midlertidlig. Jeg prioriterer hovedsaklig jobb og skole for tiden, og det er vanskelig å få kombinert det med fotballl, sier Johnsen til Folkebladet.

Slo opp skaden

23-åringen har i vinter trent seg smått opp etter skaden han pådro seg i august i fjor, og som han slo opp igjen i januar, men sier at formen nå er oppadgående.

- Det kjennes helt greit ut, men jeg har jo ikke spilt siden august i fjor så jeg har sagt til Salangen at jeg er litt rusten, ler Johnsen.

Lørdag bærer det uansett rett mellom stengene igjen når Bossekop gjester Idrettsheia.

- Skal ikke legge opp

- Det blir gøy. Jeg har ikke tenkt å legge skoene på hylla. Jeg hadde bare planlagt en pause frem til sommeren for å få unna studiene. Jeg har fremdeles lyst til å spille fotball på høyest mulig nivå, forteller keeperen.

- Men hvor lenge tenker du å bli i Salangen?

- I utgangspunktet har jeg sagt at jeg er tilgjengelig frem til august, så får vi se hvor mange kamper og treninger jeg rekker, svarer Johnsen.