FURUFLATEN: BOIF-trener Geir Sørensen var fornøyd med mye, selv om det ble sesongens andre tap på like mange kamper mot Furuflaten lørdag ettermiddag.

- Vi prøver så godt vi kan, og er til dels med i kampen. Manglende rutine vil jeg si vipper kampen i vår disfavør, sier Sørensen til Folkebladet.

- Hva legger du i manglende rutine?

- Det er de små detaljene som gjør at de er litt hurtigere oppe i situasjoner enn det vi er. De er bedre vant til tempoet man møter i 2.divisjon, mener Sørensen.

Furuflaten scoret både en og to ganger, før BOIF fikk inn en redusering kvarteret før slutt signert Sofie Sørensen.

- Furuflaten ble litt mer stresset da vi fikk inn reduseringen, og vi kommer mye mer med på notene. Totalt sett skaper Furuflaten mer enn det vi gjør, men både før og etter reduseringen hadde vi mange situasjoner som jeg mener kvalifiserer til å være store målsjanser. Det er synd at vi ikke får med oss poeng, sier BOIF-treneren.

Selv om BOIF-damene står med null poeng etter to kamper føler Sørensen at de har kommet brukbart ut av startblokkene.

- Null poeng gjør sånn sett at vi står dårlig stilt , men jeg føler ikke vi har vært noen kasteball som lag kan forvente å valse over. Nå skal vi ha noen gode treningsuker og bite godt fra oss når vi møter Stakkevollan om to uker, avslutter Sørensen.