Tromsø: Salangen skulle egentlig møte Ishavsbyen på Idrettsheia førstkommende onsdag, men kampen ble flyttet og spilt i Skarphallen i dag.

Med så ikke Salangen ut til å bære nevneverdig preg av, for i en tett og jevn batalje var det de som tok ledelsen med Morten Kristoffersen drøyt sju minutter før pause.

Straffe på overtid

De røde og hvite så ut til å kunne ta med seg ledelsen inn til hvilen, men på overtid av første omgang fikk Ishavsbyen straffe, som de ekspederte i mål.

Etter hvilen gikk "byen" opp i ledelsen 2-1, før Morten Kristoffersen igjen scoret for Salangen med et drøyt kvarter igjen på klokka.

"Tuna" sikker fra merket

Fem minutter igjen av kampen var det Salangens tur å få straffe. Odd-Henning Skog gikk overende i feltet og dommeren pekte på 11-metersmerket. Sondre Tunstad holdt nervne i sjakk og sendte laget fra "Heia" i ny ledelse.

Minuttet før full tid punkterte Robin Heide kampen, og Salangen tar seg dermed videre i cupen med en 4-2 seier.