SJØVEGAN: - Fantastisk. Helt fantastisk. Da jeg så ballen kom mot meg så klikka det bare i hodet mitt. Utrulig deilig, for vi spiller ingen god fotballkamp i dag, sier Heggelund til Folkebladet like etter kampslutt.

Bortelaget tok ledelsen med Lasse Biti Næss allerede før det var spilt sju minutter og fikk overraskende enkelt forsvare den ledelsen til det gjensto sekunder av overtiden. Tre og et halv minutt på overtid fikk Salangen presset frem en corner, og der dukket altså Heggelund opp.

- Det var et viktig poeng. Vi vant første seriekamp, men har slitt etter det. Ligaen er jevn for øyeblikket, men det er uansett viktig for oss å henge med, mener Heggelund.

Spissen legger ikke skjul på at det var et heldig poeng Salangen fikk med seg fra 16.mai-kampen.

Gjennom nitti minutter skapte ikke Salangen en eneste klar målsjanse, utenom målet. Nærmest var Martin Solhaug på en corner da han stanget ballen en halvmeter over.

- Det er vel liten tvil om at Skarp var det dominerende laget i dag. Vi sliter litt, og blir løpende mye etter. Litt heldige er vi, men sånn er fotballen. Det deles ikke ut stilpoeng, og så lenge vi scorer de målene vi trenger så spiller det ingen rolle hvem som var det beste laget, gliser Heggelund.

Det ene poeng gjør at Salangen blir stående med fem poeng etter fem kamper. En helt grei start på sesongen, mener Heggelund.

- Vi har hatt en del skader på sentrale spillere, og noen av kampene vi har spilt kunne bikket begge veier. Det er vanskelig å si om vi er der vi skal være, men helt gærent er det ikke, avslutter han.