TROMSDALEN: - Med tanke på hvor få vi er så rammer det oss litt for mye at Glenn kanskje forvinner ut en periode. Vi må vel kunne si at vi har vært uheldig i starten av sesongen, sier FIL-treneren til Folkebladet torsdag morgen, vel vitende om at Alexander Samuelsen, Dan Roger Roland, Andreas Løvland og Glenn Martin Andreassen i tur og orden har forsvunnet ut med skade.

Kaptein Roland spilte 120 minutter mot TUIL onsdag, og Alexander Samuelsen melder seg delvis klar igjen etter å mistet hele sesongen sålangt. Statusen til Andreas Løvland og Glenn Martin Andreassen er ikke avklart.

- Nå får vi forhåpentligvis Alex Samuelsen tilbake og han kan løse en spissrolle. Jeg tror ikke vi skal svekkes alt for mye, sier "Bummen".

Spillerjakt

FIL er fremdeles på spillerjakt, men Johansen slår fast at ingen navn står på den berømte "blokka" per nå, men når høsten tar fatt skal FIL-troppen være større.

- VI leter med lys og lykter. Det er utfordrende med et vindu som er stengt. Skal vi ha inn en spiller med de kvalitetene vi ønsker så må han nok ha en proffkontrakt, men vi får se. Vi har følere ute, og jeg har et håp om at vi går inn i siste halvdel av sesongen med en større tropp enn det vi har nå, sier FIL-sjefen.

Men skadeproblemene til tross har FIL imponert stort over to kamper mot TUIL, i tillegg til de øvrige kampene sålangt denne sesongen.

- Vi har ikke verdens største tropp, men det vi har er bunnsolid. Jeg er vanvittig stolt av den innsatsen som ble lagt ned mot TUIL. gutta er helt nede i kjelleren, skryter "Bummen".

Lavmål

Om situasjon som oppsto på trenerbenken på slutten av cup-oppgjøret, hvor et medlem av TUILs trenerteam tok seg over i FILs sone, vil ikke Johansen si noe om. I tillegg feiret Gaute Helstrup TUILs 3-1 mål med å ta en seiersrunde foran FIL-benken.

- Jeg vil ikke synke så lavt. Hvis det er sånn TUIL vil opptre så må de bare gjøre det. Men for min del er det så er det så lavmål at det fortjener ingen kommentar, avslutter Bjørn Johansen.