Møller Martinsen kommer fra spill i 4. divisjon for Kvaløya. 34-åringen har tidligere spilt flere sesonger i FK Senja, sist i 2010.

- Vi jobber på spreng med å få han klar til kampen i morgen. Alt mellom oss, Jørgen og Kvaløya er i orden, men det tar tid å få overgangene i orden, sa Senja-trener David Lundblad til Folkebladet rundt klokken 13.00 fredag formiddag.

Ti minutter senere kom denne tekstmeldingen fra Senja-treneren:

- Der var Jørgen klar!

Ikke fra start

Møller Martinsen er imidlertid ikke aktuell fra start til kampen mot Bossekop lørdag.

- Han har vært med oss i en uke nå, samt litt av og på gjennom vinteren. Det er fortsatt litt tidlig å dunke han inn rett fra start. Men planen er at han skal komme inn å bidra med det han kan utover i sesongen, sier Lundblad.

FK Senja er ikke på jakt etter ytterligere forsterkninger foran høstsesongen.

- I utgangspunktet er vi ikke på utkikk etter noen, men vi har åpninger i den forstand at hvis det er en spiller som ønsker å spille for oss, passer inn i vår profil og økonomien tillater det, så er vi åpen for det. Men utgangspunktet er at de som er her nå skal gjøre jobben.

Tilfreds

Lundblad er fornøyd med hvordan stallen ser ut foran den viktige høstsesongen hvor oppryksssjansene absolutt er tilstede. Per dags dato ligger Senja kun et poeng bak Fløya, som har en kamp mindre spilt.

- Det føler vi absolutt, med Jørgen inn nå og Mats Tunstad tilbake. Vi har kun Kenneth (Henriksen journ.anm.) på skadelisten, så vi føler oss veldig komfortabel. Nå gleder vi oss til å komme i gang igjen.

(Folkebladet.no)