SILSAND: Tidligere Lyngen/karnes-spiller Ole Oscar Ross er klar for FK Senja. Det melder blåtrøyene på sine hjemmsider mandag ettermiddag.

24-åringen spilte under nåværende Senja-trener David Lundblad i L/K i fjor.

Klubbløs

– Jeg kjenner David godt fra før, i tillegg til at jeg har spilt med mange av spillerne der før. Det har vært utslagsgivende, forteller Ross til Folkebladet.no.

Angrepsspilleren har vært klubbløs den siste tiden, etter å ha tatt en pause fra fotballen i fjor. Da hadde han egentlig signert for TUIL, men gikk en runde med seg selv og følte at han trengte et avbrekk.

– Jeg trengte en pause da, men nå i vinter begynte lysten å komme tilbake, så jeg har trent med Senja i tre-fire uker, og jeg fant ut ganske fort at det var dette jeg ville, forteller han videre.

Fornøyd

Senja-sjef David Lundblad er godt fornøyd med at nyervervelsen valgte de blå.

– Han passer vår profil godt. Han har ekstreme ferdigheter, og er i en veldig fin alder med tanke på videre utvikling, sier Lundblad.

Ole-Oscar Ross regnes av spesielt fotballinteresserte som en av Nord-Norges raskeste spillere. Med både han og Mats Tunstad i klubben skal ikke Senja bli noen sinke i trafikken.

– God spiller å ha

– Det blir litt fart fremover, smiler Lundblad.

Den ferske Senja-treneren mener Ross blir en god spiller å ha tilgjengelig når motstanderne parkerer bussen foran eget mål.

– Vi ser for oss at vi kommer til å styre en del kamper, og da kommer Oles ferdigheter til sin rett. Han kan gjøre mye på egenhånd, han er målfarlig og han er ekstremt hurtig. Ole er en spiller som allerede har fått mye respekt i gruppa, avslutter Lundblad.

(Folkebladet.no)