I vinter har han vært på prøvespill hos både Tromsø og Bodø/Glimt. Sistnevnte kom med et bud på midtbanespilleren, som FK Senja blankt avviste. Motbudet skal visstnok ha vært på rundt 800.000 og da var ikke Glimt interesserte lenger.

Etter treningskampen i Skarphallen i februar mellom TIL og Senja, ble det gjort uttrykk for at TIL ønsket å ha Barlow på treninger én gang i uka. Og det er nå spikret.

– Vi snakket med TIL en uke før vi dro til Tyrkia. Da ble vi enige om at når jeg kom hjem skulle jeg begynne å trene med dem en gang i uka, mest sannsynligvis på torsdager, sier Barlow, som føler seg beæret over at han under treningsleiren i Tyrkia ble utnevnt til lagets kaptein denne sesongen.

– Det er kjempeartig. Jeg er stolt og beæret over at jeg får muligheten til det.

Får mye ut av det

Barlow begynner å trene med eliteserieklubben, som slo Odd 2-1 hjemme mandag ettermiddag, enten denne uken eller neste uke.

– Det avhenger litt av jobben.

Han tror han har mye å tjene på å få trene med en av Norges beste fotballklubber på permanent basis og Senja-trener Jan Tore Bakli håper Barlow kan ta med seg kvaliteten fra TIL-treningene inn i Senjas hverdag.

(Folkebladet.no)