TROMSDALEN: - Dette holder ikke. Vi henger ikke sammen i det hele tatt og det ødelegger selvfølgelig hele kampen, sier Senja-kaptein Andreas Østeraas til Folkebladet.

Senja hadde lagt en plan hvor de skulle ligge lavt og kompakt i starten av matchen for å hindre TUIL-spillerne i å finne rom. Den planen gikk rett i dass etter halvannet minutt.

- Vi fikk mål imot med en gang og da ble det veldig tungt. Vi hadde en god periode etter scoringen, men vi var ikke tøffe nok i egen boks, konstaterer Senja-kapteinen.

Corner er mål

Trønderen var ekstremt skuffet over måten laget fremsto på defensiv dødball, hvor TUIL med Mohammed Ahamed og Håkon Kjæve fikk score hvert sitt mål på hjørnespark med drøyt sju minutters mellomrom.

- Det er ikke bare målene vi får imot på dødball, men egentlig hele kampen generelt. TUIL skapte jo sjanser på hver eneste dødball de hadde. Vi slipper markering hver gang, og da vinner man ikke fotballkamper, sier Østeraas oppgitt.

Kapteinen varsler nå samling i bånn.

- Alle skal komme på trening på mandag. Vi må bare jobbe på og finne tilbake til formen vi hadde før sommerferien, sier Østeraas.

- Tungt

Også Senja-trener David Lundblad var skuffet over den lurvete starten på kampen.

- Starten ødelegger den planen og inngangen vi hadde til kampen. Vi så at det tidlige målet i mot påvirket spillerne, sier Lundblad.

Senja har de siste sju-åtte kampene har sett veldig solide ut bakover, men mot TUIL var det lite som hang på greip.

- Vi har vært gode til å ligge kompakt og lukke rom, men det var vi ikke i dag. Når TUIL får rom så er de gode, og de vinner fullt fortjent, erkjenner sjefen.

Senja kunne ligget under med flere mål før det var spilt sju minutter, men det for dagen hvitkledde bortelaget reiste seg og ga TUIL kamp frem til det 37. minutt. Da gikk rullegardinen ned, og hjemmelaget scoret tre ganger på sju minutter.

- Jeg er skuffet over måten vi slipper inn de målene på, og at det like etter 2-0 kommer to mål til. Vi klarer ikke å roe ned når vi sliter, sier Lundblad.

- Det er vanskelig å forsvare seg mot TUIL når man ligger under, fortsetter Senja-treneren.

- Holder hodet hevet

Men selv om Senja gikk til pause på stillingen 4-0 så kom de ut til de siste 45 minuttene med en positivt innstilling, og fikk utelling i form av en redusering nesten umiddelbart.

- Jeg er glad for at vi klarer å stå ut matchen. Andreomgangen er grei, og vi kjemper for merket vi har på brystet, avslutter Senja-treneren.