OSLO: For allerede etter tre minutters spill kunne KFUM feire for 1-0 ved Erik Lundanes Jonvik på et frispark fra 20 meter, og etter pause økte Obeng ledelsen til 2-0, noe som også ble sluttresultatet.

Se referatet fra vår live-oppdatering her

KFUM var hele tiden det førende laget, men skapte ikke de helt store sjansene i første omgang. Senja var mer med i kampen etter hvilen, men evnet ikke til å sette et ordentlig press på hjemmelaget, og dermed ebbet kampen ut i tomålsseier til laget med tilholdssted på Ekeberg.

Også FIL gikk på tap — les mer

Senja har etter en tung start på sesongen løftet seg betraktelig i det siste, og sto før kampen med en rekke på seks kamper uten tap, men KFUM ble for sterke for blåtrøyene.

KFUM befester dermed sin posisjon på toppen av tabellen, mens FK Senja fremdeles har 21 poeng og ligger med det på en 7. Plass.