OSLO: Rune Reidar Isaksen forlot Senja midt i nedrykksesongen 2013. Det etter å ha sittet mye på benken hele våren, og til og med blitt kalt en ruslebiff av trener Jan Tore Bakli.

Scoret 17

I Oslo har Tromsø-gutten derimot hatt litt av en opptur.

Etter å ha scoret 17 mål på halvannen sesong for Lyn i 2.divisjon, fikk 24-åringen i vinter muligheten til å vise seg frem for eliteserieklubbene Odd og Start.

– Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger begge plasser. I Kristiansand begynte vi å se på muligheter, men jeg ville nok ha vært langt bak i køen, så da ville jeg helle spille for et topplag i 2.-divisjon, i tillegg til at jeg har studier og kjæreste i Oslo. Opplevelsen i Skien var ganske annerledes. Der fikk jeg beskjed av (Dag Eiliv) Fagermo at «slik spiller vi ikke kant i Odd». Han var nok mer ute etter en bakromskant, forteller Isaksen til avisa iTromsø.

Opprykkskamp

I stede ble det kontrakt med den gamle storheten Moss. Der har Isaksen blitt en viktig spiller i kampen om opprykk til 1.divisjon.

– Vi er en veldig fin sammensveiset gruppe med et utrolig dyktig trenerteam. Ørjan Christensen (hovedtrener) har virkelig lyktes med å bygge et lag og skape et kollektiv, så det er definitivt vår styrke, at vi ikke nødvendigvis er like avhengig av enkeltspillere. Det er mange lag som satser i avdelingen vår, men jeg håper og tror vi skal greie opprykket, fortsetter han.

Moss ligger to poeng bak Raufoss i avdeling 2, etter å ha avsluttet vårsesongen med solide ni seiere og to tap.

Høstsesongen i gang

2.divisjon avdeling 2 og 3 har hatt ferie siden i juni, og starter opp igjen allerede kommende helg. Moss starter høstsesongen med Ørn Horten på bortebane, og Rune Reidar har store planer om å komme et steg nærmere Tippeligaen.

– Vi er allerede godt i gang med forberedelsene, sier Isaksen.

Midtbanespilleren har kontrakt med Moss uten neste sesong.