ISLANDSBOTN: - Vi gjør ikke en spesielt god kamp. Det synes jeg ikke. Men det er en styrke det og, det å vinne på en dårlig, sier David Lundblad til Folkebladet etter kampen.

Det var langt mellom høydepunktene i kampen, men alt i alt levnes det liten tvil om at hjemmelaget vant fullt fortjent.

- Vi holder nullen, og er best over hele linja. Vi har spisser som scorer mål, og bakerst synes jeg Andreas (Østeraas) og Kjetil (Warholm) er helt enorm, skryter sjefen.

Lundblad måtte trekke på smilebåndet når samtalen ble dreid mot Erik Lomås og hans 2-0 scoring. Man må helt tilbake til oktober 2012 for å finne sist gang salangsværingen fant nettmaskene i 2.divisjon.

- Han er jo egentlig en målscorer. Det var sikkert godt for å endelig få en scoring, gliser Lundblad.

At Christer Johnsgård fant nettmaskene kan ikke sies å være noen overraskelse. At lillebror Henrik skulle få sin første på seniornivå hadde nok noe høyere odds hos bettingselskapene.

- Det var deilig, men jeg tar ikke helt av. En scoring er ingen grunn til å slappe av, gliser lillebror.

Nå venter tre uker ferie før høstsesongen tar fatt i starten av august. Da venter Vålerenga 2 hjemme i Islandsbotn.

- Det skal bli godt med ferie. Nå skal jeg prøve å pleie familien, og ikke minst få litt tid med kona mi. Det krever mye å være med i 2.divisjon. Det er mye reising og det brukes enormt mye tid og krefter på det her, selv om jeg nok har vært lettere å ha med å gjøre den siste halvannen måneden, gliser Lundblad i visshet om at Senja tar ferie med fem strake seiere.

- Nei, det skal bli godt med litt kvalitetestid med familien, fortsetter treneren, før Øyvind Garfjell kommer og avbryter.

- David, no tar eg meg ei øl…