ISLANDSBOTN: - Stabæk 2 er et veldig godt lag, men vi visste hvordan vi skulle ta dem. Det var en lagseier, en klassisk lagseier, gliser Mats Nordmo.

Det var ingen sjansebonanza av en fotballkamp, men to gode Senja-angrep og et dødballmål signert Tobias Nymo Melseth sikret et fortjent 3-1 seier over Bærum-laget.

– Det er litt småekkelt når de får reduseringen til 2-1, men jeg synes vi har god kontroll og alt i alt vinner vi meget fortjent, mener Nordmo.

Forsvaret briljerte

I motsatt ende av banen var Senja bunnsolid. En litt svak inngripen av Fredrik Bakkelund på hjørnesparket som førte til reduseringen var det eneste å sette fingeren på.

– Jeg synes også vi er veldig solid bakover. Offensivt sprudler vi ikke, men jeg synes det kommer seg litt og litt. Vi pusher frem backene og 3-1 målet er veldig flott spill. Det er sånt vi ønsker å se mer av, sier Senja-trener David Lundblad etter kampen.

Som i hjemmekampen mot Holmen var høyreback Isak Krogstad nest sist på en Senja-scoring, mens venstreback Tobias Nymo Melseth noterte seg for sitt første mål i 2.divisjon.

– Jeg har jo spilt spiss tidligere, så hver gang jeg ser muligheten til å gå fremover så tar jeg gjerne den, gliser Krogstad.

Høyrebacken er helt enig med Mats Nordmo i at det var en ekte lagseier.

– Vi har en fantastisk vilje i laget og løper ekstremt mye. Vi tør å spille, og vi tør å vise oss frem, sier Krogstad.

– Går vår vei

Senja-sjef David Lundblad sier seg enig at vinden blåser Senjas vei for øyeblikket. På stillingen 3-1 til Senja meisler Stabæk-spiss Emil Ekblom ballen i tverligger fra langt hold, et par millimeter ned og det ville vært redusering.

– Man sitter kanskje litt med den følelsen at den hadde gått inn for noen serierunder siden. Men det er som jeg har sagt tidligere at det er en evne å ro i land kampene. Vi har klart å opparbeida oss den evnen. Vi har funnet flyten, vi jobber kompakt og ballen triller vår vei i øyeblikket, gliser Lundblad.

Neste serierunde venter Lyn borte.

– Vi har spilt på oss selvtillit. Det skaper utrulig mye energi og entusiasme så vi gleder oss til ny kamp til helga, avslutter Lundblad.

Se alle scoringene i kampen Senja-Stabæk 2