ISLANDSBOTN: FK Senja lå under streken med bare fem poeng før hjemmemøtet med Holmen for to uker siden.

To kamper senere har blåtrøyene doblet poengfangsten.

– Ballen har begynt å trille litt vår vei. En god prestasjon mot Holmen fikk oss i gang, og i fotball er det ikke mer enn det som skal til, sier Lundblad til Folkebladet.

Han forteller om et Senja-lag som nå er fyllt med humør.

– Gode prestasjoner skaper energi og motviasjon. Vi gleder oss til hver eneste trening og kamp, og det er bare glade Senja-ansikter å se, forteller Lundblad.

Se både FIL og FK Senja sine kamper direkte på Folkebladet-TV mandag

Tre på rad

Hjemme på Senja stadion mandag kveld venter Stabæk 2, som har imponert og ligger på en fjerdeplass.

– Vi er veldig sugen på å få tre seiere på rad. Ekstremt. Men det blir knalltøft. Stabæk 2 er flink å straffe. De er veldig god når de møter som ikke er helt på. Jeg pratet med Gaute Helstrup (TUIL-trener, journ.anm) som sa det er et veldig ekkelt lag å møte om de får kampen inn i sitt spor, sier Lundblad.

Christer Johnsgård sa før kampen mot Holmen at han mente Senja hadde en reel mulighet til å kunne ta 15 av 15 mulige poeng før ferien. Det har altså så langt blitt seks av seks.

– Vi ser muligheter til å legge et bra fundament før ferien. Vi har gode muligheter både mot Lyn og Harstad. Stabæk 2 er heller ikke umulig, sier Senja-treneren.

Full tropp

Det har løsnet seg på flere fronter for FK Senja. Så godt som hele spillerstallen er klar til dyst.

– Det begynner virkelig å løsne for oss virker det som. Så godt som alle er kampklar og vi gleder oss til match, sier Lundblad.

Rolv Sande har trent i to uker og Øyvind Kildalsen har fått sjekket kneet sitt og er smått tilbake i trening. I tillegg er både Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross og Preben Yttergård Hanssen tilbake for fullt etter både skader og studier i utlandet.

– Også har flere spillere løftet seg de siste kampene. Ola (Rismo) har blitt bedre og bedre, Erik (Lomås) har løfta seg, Jørgen Møller har fått en oppsving... Det ser bra ut, slår Lundblad fast.

Mens rivalene på andre sida av brua leter etter forsterkninger er Lundblad klar på at han er fornøyd med den spillergruppa han har.

– Det skal være noe helt spesielt om vi bestemmer oss for å hente noen. Jeg er veldig tilfreds med de spillerne vi har nå. Det er ingen grunn til å gå ut å lete etter nye, avslutter han.