OSLO: FK Senja kapret et poeng i årets første seriekamp i 2. divisjon borte mot Vålerenga 2.

Det var Vålerengas rekrutter som startet kampen best. Etter 25 minutter fikk Niklas Castro stå på 25 meter og dundre ballen i krysset.

Stillingen til pause var også 1-0.

Vi fulgte kampen her!

Effektiv

FK Senja kom imidlertid godt i gang etter hvilen. Etter 47 minutter satte Øyvind Garfjell på turboen, forserte inn i feltet og trillet ballen mellom beina på keeper og i mål.

På Senjas andre sjanse i 2. omgang snudde laget kampen. Først skjøt Erik Lomås ballen i begge stolpene, før Christer Johnsgård satte ballen i tverrliggeren på returen. Johnsgård var imidlertid raskt frempå igjen og satte returen i mål.

Perlescoring

Bare minutter senere utlignet hjemmelaget. Etter litt klikk klakk-spill kunne Simen Hestnes fra 18 meter skyte ballen i lengste hjørne og til utligning.

Ti minutter før slutt så det mørkt ut for Senja. Rino Falk Larsen fikk drømmetreff fra 20 meter og smelte ballen via tverrliggeren og i mål. Utagbart for Senjas keeper Erlend Asbøl.

To minutter før slutt ble dagen reddet for FK Senja. Innbytter Jørgen Martinsen inntok servitør-rollen og slo inn til en annen innbytter, Sondre Flaat, som fikk stå alene og heade inn utligning og 3-3.

POENG: FK Senja sikret et poeng mot Vålerenga 2 mandag. Foto: Knut Løkse Nilssen