TROMSØ: – Ståa er bra og med et par unntak er alle klare for kamp, sier trener David Lundblad som kan fortelle at han allerede før siste finpuss søndag ettermiddag har laget sånn noenlunde klart.

Folkebladet følger kampen live her fra klokken 18.00.

– Vi stiller med stort sett samme lag som slo Islandske Grindavik. Det er bestandig vanskelig å ta ut lag, men blant de elleve som får starte så er det en del konstellasjoner som fungerer godt, sier han og legger ikke skjul på at de gleder seg stort til igjen å kunne spille allnorsk fotball.

– Pirrer litt ekstra

– Det pirrer litt ekstra og det er jo på dette nivået vi ønsker å være og prestere, sier Lundblad som tror ettermiddagens motstander, VIF 2, kan stå godt til FK Senja.

– Det er bestandig vanskelig å forutse hva man møter hos andrelagene, men stammen er et godt juniorlag som liker å spille og ha ball. Hvis vi klarer å ligge godt defensivt og forsvare egen boks så kan vi kjøre dem på overganger. Vårt fokus er å skape mange sjanser foran deres mål, da tror jeg vi kan skape mye og hente hjem poeng, sier han.

FK Senjas stortalent Henrik Johnsgård får ikke slå følge med storebror Christer til hovedstaden, men blir hjemme.

– Forsiktig

– Vi skal matche han forsiktig. Det er en lang sesong og han kommer til å få sine muligheter etter hvert, kanskje allerede i torsdagens cupkamp mot Salangen, sier Lundblad.