TROMSDALEN: Selv om det ble et kjempetap mot TUIL mener Senja-trener David Lundblad det var mye positivt å hente fra lørdagens treningskamp på TUIL Arena.

- Det er litt flatterende at det ender 3-0 til TUIL. Det var litt i overkant. Jeg synes mye av det vi gjør er bra, sier Lundblad til Folkebladet.

Dødballmål

TUIL scoret alle sine på dødball. Det første på straffe, det andre på frispark, og det tredje på corner.

- Ting vi har hatt fokus på etter Fløya-kampen var veldig bra i dag. Vi ligger fint og er godt strukturert. TUIL skaper lite, og i andre omgang er vi fullt på høyde med dem, om ikke bedre. Det er synd at vi gir bort mål på dødball, selv om jeg synes både straffen og frisparket er billig, forteller Senja-treneren.

- Resultatet i denne kampen er andreprioritet, for prestasjonen er vi veldig fornøyd med, fortsetter han.

Lundblad mener Senja er godt i rute til seriestart.

- Vi må kjempe for poengene i hver eneste match, og det som kom frem i dag er at vi har nivået inne til å kunne gjøre det. Vi fikk et godt referansepunkt, mener han.

Fire ute med skade

Senja manglet Ola Rismo, Rolf Sande og Ole Oscar Ross som alle er ute med skade. I tillegg forsvant Øyvind Kildalsen ut med skade under oppvarmingen.

Det første til at Isak Krogstad måtte trø til som høyreback.

- Vi har ikke verdens største stall, så vi var bevisst på at de spillerne vi hentet skulle kunne bekle flere posisjoner. Isak har over 40 kamper som back for TIL 2 i 2.divisjon, så at han gjorde det bra på høyrebacken i dag er jeg ikke overrasket over, avslutter Lundblad.

Senja stilte slik:

(4-4-1-1) Erlend Asbøl - Isak Krogstad, Andreas Østeraas, Kjetil Warholm, Tobias Nymo Melseth - Erik Lomås, Mats Nordmo, Fredrik Allertsen, Øyvind Garfjell - Jørgen Møller Martinsen - Christer Johnsgård.