TROMSØ: I årets første treningskamp vant Senja hele 11-1 mot Salangen.

Blåtrøyene stilte med toppet mannskap i første omgang, og gjorde som de ville mot Midt-Troms eneste representant i årets 3.divisjon.

Da dommeren sendte lagene inn til hvilen sto det hele 7-0.

Andre omgang var preget av mange bytter fra begge lag. Senja slapp til flere unggutter fra egen ungdomsavdeling, men også Krister Flytøren og nysigneringen Isak Krogstad var blant spillerne David Lundblad sendte ut til de siste 45. minuttene, og duoen viste at de absolutt ikke har noen planer om en benketilværelse.

Flytøren herjet på kanten, og Krogstad ble tremålscorer i den knusende Senja-seieren.

Morten Kristoffersen reduserte til 1-7 tidlig i andre omgang, mens de øvrige Senja-målene ble scoret av Øyvind Garfjell (3), Jørgen Møller Martinsen (2), Christer Johnsgård, Ole Oscar Ross og Krister Flytøren.