TROMSØ: Tirsdag starter FK Senja sesongoppkjøringen foran comebacket i 2.-divisjon.

Før jul signerte Fløya-duoen Ola Rismo og Isak Krogstad med de blå, i tillegg til Øyvind Garfjell fra Tromsdalen. I romjulen ble også FK Senja enige med forsvarsspiller Andreas Østeraas om en kontraktsforlengelse.

Men ting er ikke helt i boks ennå for FK Senja.

- Vi har noen som trente med oss før jul, som vil følge oss i januar. Ellers har vi fått tak i de spillerne vi var ute etter. Men det er noen usikkerhetsmomenter, sier trener David Lundblad og utdyper:

- Kjetil Warholm vil følge treningene når vi starter opp. Vi er i dialog med han og ønsker å få han på plass. Vi er også i dialog med Høylo (Jonas Høylo Fundingsrud, journ. anm.), men han virker litt lenger unna å ta en avgjørelse. Vi er aktuelle for han, men han vil sjekke ut andre alternativer også.

Allertsen til Senja?

Et annet spørsmålstegn er fremtiden til Fredrik Allertsen, som imponerte stort da han i 2014 var på utlån fra TUIL.

- TUIL har lite folk og han har kontrakt med dem et år til. Men signalene vi har fått er at han ønsker å spille for oss. Samtidig har han en ny jobbsituasjon med ny jobbturnus som gjør at han ikke kan være med i like stor grad som i fjor. Det må man også få på plass før vi går videre med han.

Dermed har klubben flere løse baller i lufta hva gjelder spillerlogistikk.

- Har øynene åpne

- Vi har ikke ubegrenset med midler heller. Hvis det ikke går i orden med dem, kan det bli aktuelt å se på andre. Vi har bestandig øynene åpne for nye spillere. Vi er forberedt på at det kan komme noen i løpet av vinteren som vil trene med oss og viser seg å være gode nok, sier Lundblad og henviser blant annet til Tobias Vibe og Mikael Olsen som eksempler på slike spillere.

Fra forrige sesong er det imidlertid kun Mats Tunstad, som har valgt å legge skoene på hylla, som ikke er med i 2015-planene. I tillegg Andreas Østeraas er det flere andre spillere fra 2014 som har takket ja til forlengelse, men som ikke har fysisk skrevet under på papirene.

- Det er bare formalitetene som mangler, bekrefter Lundblad.